تحولات منطقه

۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۱
کد خبر: ۱۱۰۶۸۲۷

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به تجربه جنگ ۱۲ روزه، تاکید کرد که تقویت نقاط قوت، رفع نقاط ضعف و پیش‌بینی امکانات بحرانی برای بیمارستان‌ها ضروری است.

بیمارستان‌ها در شرایط بحرانی خوداتکا باشند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

جعفر میعادفر درباره اقدامات این سازمان در جریان جنگ ۱۲ روزه اظهار کرد: این تجربه به شناسایی نقاط قوت و ضعف سیستم درمانی کشور و تقویت امکانات موجود کمک شایانی کرده است.

وی افزود: تمرکز اورژانس بر تقویت بیمارستان‌ها و مراکز درمانی برای خوداتکایی در شرایط بحرانی بوده است.
رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: یکی از چالش‌های اصلی، حفظ عملکرد بیمارستان‌ها در شرایط دشوار است. در جریان جنگ، محیط‌هایی در بیمارستان‌ها فراهم شد تا خانواده‌های کارکنان نیز بتوانند مستقر شوند و نگرانی‌ها کاهش یابد همچنین تامین سوخت، آب، برق و گاز برای چند روز پیش‌بینی و اجرایی شد.

میعادفر خاطرنشان کرد: پس از جنگ، اعتبار قابل توجهی به بیمارستان‌ها اختصاص یافت تا بتوانند در روزهای بحرانی خودکفا باشند. در حملات به برخی مناطق، به ویژه تخریب آب، بیمارستان‌ها جزو مکان‌های حساس محسوب می‌شوند و نگاه پدافندی و پیش‌بینی نیازها برای روز مبادا ضروری است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha