تحولات منطقه

۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۷
کد خبر: ۱۱۰۸۴۴۵

باشگاه پرسپولیس بعد از انتشار شعار توهین آمیز هوادارانش علیه باشگاه استقلال در رسانه این باشگاه، مسئول انتشار ویدئو را اخراج کرد.

پرسپولیس مسئول انتشار ویدئوی جنجالی را اخراج کرد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، تیم فوتبال پرسپولیس درحالی در هفته دهم لیگ برتر فوتبال ایران، سه بر صفر برابر استقلال خوزستان به برتری رسید که پس از این بازی، حاشیه عجیبی برای سرخ‌ها رخ داد.

بعد از پایان بازی، درحالی که بازیکنان و مربیان پرسپولیس درحال خوشحالی بودند و هواداران پرسپولیس این تیم را به شکل ایسلندی تشویق می‌کردند، برخی روی سکوها شعارهایی توهین آمیز علیه باشگاه استقلال سر دادند و باشگاه پرسپولیس هم ویدئوی این توهین‌ها را در صفحه رسمی خود منتشر کرد. البته این ویدئو دقایقی بعد حذف شد اما این پایان کار نبود و با دستور پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، مسئول انتشار ویدئو از کار خود برکنار شد.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha