تحولات منطقه

بی‌بی‌سی نوشت:اُ یئونگ سو، بازیگر ۸۱ ساله سریال پرطرفدار «بازی مرکب»، از اتهامات سوءرفتار جنسی تبرئه شد.

ستاره سریال «بازی مرکب» در کره جنوبی تبرئه شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

آقای سو در سال ۲۰۲۲ متهم شده بود که در سال ۲۰۱۷ در جریان اجرای نمایشی در یک روستا، دو بار با یک زن بدرفتاری جنسی کرده است. در سال ۲۰۲۴، دادگاه او را مجرم شناخت و به هشت ماه حبس تعزیری محکوم کرد، اما این حکم با اعتراض آقای سو روبه‌رو شد.

اکنون دادگاه کره جنوبی حکم زندان او را لغو کرده و اعلام کرده است که او باید یک دوره آموزشی درباره خشونت جنسی را بگذراند. دادگاه همچنین اشاره کرد که حافظه قربانی ممکن است «به هم ریخته» باشد، چرا که این حادثه «مدت‌ها پیش» رخ داده است.

پرونده دیگری نیز در سال ۲۰۲۱ مطرح شد، اما در همان سال مختومه و سپس به درخواست شاکی دوباره باز شد. پس از صدور حکم تبرئه، شاکی به رسانه‌های کره جنوبی گفت که این حکم «حقیقت ماجرا را آن‌طور که من تجربه کرده‌ام، تغییر نخواهد داد».

اُ یئونگ سو نیز در واکنش به رسانه‌ها از «قضاوت درست» دادگاه تشکر کرد.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha