تحولات منطقه

استاندار خراسان رضوی گفت:دولت امکان مدیریت همه فضاها به صورت مطلوب را ندارد بنابراین سمن‌ها و تشکل‌های مردم نهاد،می‌توانند این بار را به دوش کشیده و کیفیت کارها را  ارتقا بدهد لذا رویکرد و اولویت جدی و اصلی در استانداری تقویت مجموعه‌های مردم نهاد است

استاندار خراسان رضوی: تقویت مجموعه‌های مردم نهاد اولویت اصلی در استان است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

غلامحسین مظفری عصر شنبه در دوازدهمین نشست «شنبه‌های گفت و گو» با موضوع زنان افزود: هیچ یک از سمن‌ها نباید معطل صدور یا تمدید مجوز شوند.

وی با اشاره به این‌که استان در حوزه بانوان دارای ظرفیت بالایی است ، اظهار کرد: ارتقای وضعیت استان به لحاظ معیشتی، اقتصادی، رفاهی و روانی و غیره مسوولیت و وظیفه مشترک همه در استان است لذا از بانوان می‌خواهیم کار را امیدوارانه پیش ببرند تا اتفاقات مثبتی رقم بخورد.

استاندار خراسان رضوی در خصوص پیشنهاد دادن امتیاز مناقصه‌ها به شرکت‌هایی که ۵۱ درصد سهامداران آن بانوان هستند، گفت: با این موضوع موافق هستم و این طرح در استان قابل تصویب و اجرا است.

مظفری افزود: کارگروه مشورتی زنان یک فضای بسیار خوب در کنار امور بانوان استانداری است و با ایجاد کارگروه‌های تخصصی ذیل این کارگروه می‌توان بسیاری از موضوعات حوزه زنان از این طریق پیگیری کرد.

وی اضافه کرد: در کارگروه مشورتی بانوان روی ارتقای کیفی موضوعات باید بیشتر فکر و کار بشود.

استاندار خراسان رضوی در خصوص برجسته کردن نقش بانوان بزرگ و ارزشمند استان، اظهار کرد: هفته گذشته در انجمن مفاخر مقرر شد که در هر ماه حداقل برای یک نفر از مفاخر استان مراسم خاصی برگزار و مفاخر معرفی شوند و نیز هر سه ماه یکبار به مفاخر سطح ملی اهل خراسان توجه و برای آنها مراسمی برگزار شود، همچنین سالی حداقل یک بار برای یک نفر از شخصیت‌ها و مفاخر استان مراسم بین المللی برگزار شود.

مظفری ادامه داد: دبیرخانه انجمن مفاخر با همکاری امور بانوان استانداری و مجموعه کارگروه مشورتی بانوان این کار را باید برای تجلیل از بانوان فرهیخته شروع کند.

وی گفت: در این راستا بایستی در دبیرخانه انجمن مفاخر یک آیین نامه‌ای تا پایان سال جاری تدوین و از سال آینده هر ماه یک نفر از بانوان شایسته تقدیر در قالب انجمن مفاخر معرفی شود.

استاندار خراسان رضوی افزود: همچنین هفته گذشته موضوع ایجاد پارک مفاخر در مشهد مطرح شد که مورد استقبال قرار گرفت و بسیاری از بانوان ارزشمند را می‌توان در این پارک می‌توانند معرفی کرد.

در این نشست بانوان حاضر در جلسه مطالباتی داشتند که ایجاد مهد کودک در بیمارستان‌های استان، ایجاد شرایط تحقیق در مدارس برای پایان نامه‌های دانشجویی در حوزه سلامت بانوان و آسیبهای اجتماعی از جمله افزایش دخانیات در دختران، تخصیص اعتبار و تامین تجهیزات غربالگری سلامت زنان، بهره‌گیری از زنان در در حوزه‌های تصمیم ساز، پیگیری و حل مساله مسکن خبرنگاران، استفاده از بیلبوردهای تبلیغاتی سطح شهرها برای موضوع جوانی جمعیت و ورود استانداری به حوزه آسیبهای اجتماعی در حوزه بانوان از آن جمله بود.

ایجاد پناهگاه‌های امن برای زنان درگیر خشونت‌های خانگی، پیگیری افزایش سهمیه استخدام پرسنل زن در بیمارستان امید مشهد، ایجاد دیپلماسی شهری برای مدیران سمن‌هایی که زن هستند، ایجاد مرکز اجتماعی بانوان و نخستین نهاد آموزشی رهبران زن به عنوان آزمایشی در استان، عدم برگزاری مراسمات و همایش‌ها در ایامی که به دلیل آلودگی هوا یا قطع زنجیره چرخه انتقال بیماری های ویروسی در استان دورکاری یا تعطیلی اعلام می شود و بازدید استاندار از بنگاه های اقتصادی بانوان، از دیگر مطالبات بانوان حاضر در جلسه بود.

همچنین در این جلسه استاندار خراسان رضوی به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن از بانوان حاضر در جلسه تقدیر کرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha