تحولات منطقه

۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۵
کد خبر: ۱۱۱۸۲۴۷

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۳۳ درصد کاهش به ۴۳۱۸ دلار و ۱۳ سنت رسید

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۴/۹/۲۸
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از رویترز، قیمت طلا در روز جمعه به‌دنبال انتشار اطلاعات مربوط به تورم پایین‌تر از حد انتظار درآمریکا کاهش یافت است. بدین ترتیب تقاضا برای طلا به‌عنوان پشتوانه‌ای در برابر تورم پایین آمده‌است. بالا رفتن ارزش دلار هم بر قیمت طلا فشار می‌آورد.
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۳۳ درصد کاهش به ۴۳۱۸ دلار و ۱۳ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۳۴ درصدی به ۴۳۴۹ دلار و ۷۰ سنت رسیده است.

نقره با ۰.۲۲ درصد افزایش به ۶۵ دلار و ۳۷ سنت رسید و این هفته را با ۵ درصد افزایش به پایان می‌رساند. نقره در روز چهارشنبه تا رکورد ۶۶ دلار و ۸۸ سنت بالا رفت.
قیمت نقره ۱۲۵ درصد از ابتدای سال جاری میلادی افزایش قیمت داشته و طلا را با ۶۵ درصد افزایش قیمت سالیانه پشت‌سر گذاشته است.
شاخص دلار در حدود بالاترین رقم طی یک هفته گذشته ثابت مانده و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گران‌تر کرده‌است.
قیمت‌های مصرف‌کننده در آمریکا در ماه نوامبر ۲.۷ درصد نسبت‌به سال گذشته افزایش داشته که پایین‌تر از پیش‌بینی ۳.۱ درصدی اقتصاددان‌ها بود.
بانک سرمایه‌گذاری گلدمن ساکس پیش‌بینی می‌کند قیمت طلا در بهترین شرایط ۱۴ درصد تا دسامبر سال آینده میلادی افزایش یافته و به ۴۹۰۰ دلار در هر اونس برسد.
پلاتین با یک کاهش ۰.۳۱ درصدی به ۱۹۲۰ دلار و ۷۶ سنت رسیده است. قیمت این فلز گرانبها در روز پنجشنبه تا بالاترین رقم طی ۱۷ سال گذشته افزایش یافت.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha