تحولات منطقه

یک منبع به المیادین گفت: ما احتمال جنگ را جدی می‌گیریم و نمی‌توانیم خود را با پیام‌های آمریکا سرگرم کنیم.

المیادین: ایران به هر تجاوزی به طور مناسب پاسخ می‌دهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

شبکه خبری المیادین به نقل از یک منبع ویژه با اشاره به حضور گسترده آمریکا در منطقه گزارش داد: دفاع قاطع و تعیین‌کننده در صدر اولویت‌های ما قرار دارد.

به گفته این منبع، ما سطح آمادگی دفاعی خود را در برابر حضور نظامی آمریکایی به بالاترین سطح ممکن افزایش خواهیم داد.

این منبع افزود: اگر آمریکایی‌ها خواهان مذاکره بدون تعیین نتیجه از پیش تعیین‌شده باشند، ایران قطعاً آن را خواهد پذیرفت.

این منبع گفت: ما احتمال جنگ را کاملاً جدی می‌گیریم و نمی‌توانیم خود را با پیام‌های ایالات متحده مشغول و سرگرم کنیم.

این منبع تاکید کرد: ما همان پایگاه و همان نقطه‌ای را که از آن عملیات هوایی علیه ما آغاز می‌شود، هدف قرار خواهیم داد، و به کشورهای [منطقه] تعرض نخواهیم کرد، زیرا آن‌ها را دشمن نمی‌دانیم.

این منبع با تاکید بر اینکه "ایالات متحده نمی‌تواند با تقویت و استقرار نظامی ما را مجبور به مذاکره کند" گفت: اقدام نظامی گزینه آسانی برای ایالات متحده نیست، زیرا آن‌ها می‌دانند که پاسخ ایران مناسب (فراتر از یک پاسخ معمولی و محدود) خواهد بود نه صرفا متناسب (در همان سطح و محدود). پاسخ ما به گونه‌ای طراحی شده است که آن‌ها حتی دوباره به فکر انجام حملات محدود هم نیفتند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha