تحولات منطقه

۶ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۲
کد مطلب: ۱۱۳۹۰۹۳

رسانه‌های ترکیه از حمله پهپادی به یک نفتکش ترکیه‌ای در دریای سیاه خبر دادند.

حمله پهپادی به یک نفتکش ترکیه‌ای
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

شبکه آرتی بر اساس گزارش‌های رسانه‌های ترکیه نوشت، یک فروند نفتکش متعلق به شرکت ترکیه‌ای «آلتورا» در دریای سیاه و در فاصله ۱۵ مایل دریایی از تنگه بسفر هدف حمله پهپادهای ناشناس قرار گرفت.

بر اساس گزارش شبکه ان‌تی‌وی ترکیه، در نتیجه این حمله، نفتکش دچار آسیب شده است و خدمه آن درخواست امداد کردند.این نفتکش حامل ۱۴۰ هزار تن نفت خام از مبدا روسیه، در دریای سیاه نزدیک استانبول و در فاصله ۱۵ مایل دریایی از تنگه بسفر، بوده است که هدف حمله پهپادی قرار گرفت.

بر اساس گزارش پایگاه خبری دریایی ترکی «هابر دنیزده»، در این حادثه، بر روی پل فرماندهی نفتکش انفجار رخ داده و همچنین آب به داخل موتورخانه نفوذ کرده است.هنوز گزارشی مبنی بر تلفات جانی در میان ۲۷ نفر از خدمه این کشتی منتشر نشده است.بنا بر داده‌های ردیابی کشتی‌های بلومبرگ، این نفتکش از نوع سوئزمکس حامل حدود یک میلیون بشکه نفت خام اورال از بندر نووروسیسک بوده است.نفتکش «آلتورا» تحت تحریم‌های انگلیس و اتحادیه اروپا قرار دارد اما مشمول تحریم‌های آمریکا نیست.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha