اجتماع بزرگ مردم دشتستان، با حضور جمعی از مسئولین، خادمیاران و یاوران رضوی و اقشار مختلف مردم در میدان حافظ برگزار شد.
عبدالرحیم افروغ، مدیر کانونهای خدمت رضوی استان بوشهر در این مراسم با اشاره به اینکه ملت ایران آماده نبرد نهایی در برابر انحرافات جهانی است، اظهار کرد: قیام ملت ایران و شهدا در مقابل انحراف بزرگ تاریخی صورت گرفت و ما حرکتی را آغاز کردهایم که پایان آن ریشهکن شدن کفر و شرک از کره زمین است.
وی جنگ امروز را نبردی تمدنی خواند و افزود: در یک سوی این نبرد ارزشهای والای انسانی ذبح شده و خوی حیوانی حاکم است، که رسواییهایی چون جزیره اپستین شاهدی بر این مدعاست.
افروغ، بهرهکشی از نوجوانان و جوانان توسط مدعیان حقوق بشر را اوج وقاحت انسانی توصیف کرد.
مدیر کانونهای خدمت رضوی استان بوشهر با تاکید بر تبعیت از اندیشه امام راحل (ره) مبنی بر نابودی رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: تا زمانی که این غده سرطانی باقی است، مبارزه ادامه خواهد داشت و حضور نظامی آمریکا در منطقه نیز برای حفظ این رژیم می باشد.
وی گفت: مبارزه ما صرفاً خونخواهی نیست و تا حذف کامل آمریکا از منطقه و نابودی رژیم صهیونیستی ادامه خواهد یافت.
افروغ با رد هرگونه سازش یا تسلیم در برابر دشمن، بیان داشت: ما ملت امام حسین (ع) هستیم و زیر بار تسلیم نخواهیم رفت زیرا نبرد با آمریکا، شعار صریح ما خواهد بود.
مدیر کانونهای خدمت رضوی بوشهر با بیان اینکه این نبرد الزاماتی دارد که بخشی بر عهده نیروهای مسلح و بخش عمده آن بر دوش ملت است، اعلام کرد: نیروهای مقاومت از جمله حزبالله، حشدالشعبی، انصارالله و دیگر گروهها در کنار ملت ایران، ایستادگی و مقاومت را شرط اصلی پیروزی می دانند.
وی هدف دشمن از حمله به زیرساختها را کاهش تابآوری ملت و ایجاد فشار روانی دانست و اظهار داشت: باید با تمام قوا بگوییم که لب تشنه جان میدهیم اما سازش نمیکنیم.
افروغ در پایان با تاکید بر مبانی اعتقادی شیعه اثنی عشری، قرآن، اسلام و منظومه حکمرانی ولایت فقیه، خاطرنشان کرد: از عموم مردم درخواست میکنم با بصیرت و هوشیاری، شبهات اعتقادی را برطرف کرده و از نقاط قوت و وحدت امت اسلامی، تحت هدایت رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) بهره گیرند.





نظر شما