تحولات منطقه

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در گفت‌وگوی تلفنی با وزیران خارجه کشورهای مختلف بر ضرورت توقف فوری جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان تأکید کرد.

پیگیری‌های دیپلماتیک عراقچی برای توقف تجاوز نظامی اسرائیل علیه لبنان
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

تماس تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و روسیه

وزیر امور خارجه کشورمان، در تماس تلفنی با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در خصوص آخرین وضعیت تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کرد.

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان، در تماس تلفنی با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در خصوص آخرین وضعیت تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کرد.

گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی

وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی بصورت تلفنی گفت‌وگو کردند.

چو هیون، وزیر امور خارجه کره جنوبی ظهر امروز پنجشنبه با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان به صورت تلفنی گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان آخرین وضعیت تحولات منطقه پس از اعلام آتش بس را تشریح کرد و با تقدیر از مواضع کشورهای مختلف از جمله کره جنوبی در حمایت از توقف جنگ و برقراری آتش‌بس، بر لزوم پایبندی همه طرف‌ها به این آتش‌بس بعنوان‌ زمینه‌ای برای خاتمه کامل جنگ در همه جبهه‌ها -همانطور که در پیام نخست وزیر پاکستان بر آن تصریح شده- تأکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص وضعیت تنگه هرمز تصریح کرد: در صورت پایبندی طرف مقابل به تعهدات خود در دوره توقف جنگ، تردد امن در تنگه هرمز در هماهنگی با نیروهای مسلح ایران و با نظرداشت محدودیت‌های فنی موجود مقدور خواهد بود.

وزیر امور خارجه کره جنوبی ضمن استقبال از اعلام آتش‌بس و توقف درگیری‌ها در همه جبهه‌ها، بر اهمیت توقف حملات نظامی در کل منطقه و تضمین ثبات و امنیت پایدار با تداوم مذاکرات و حصول نتایج ملموس تأکید نمود.

وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی در خصوص روابط دوجانبه تهران-سئول و همکاری‌های کنسولی نیز تبادل نظر کردند.

عراقچی در گفت‌وگو با وزیر خارجه عراق: توقف تجاوز نظامی اسرائیل علیه لبنان بخشی از تفاهم آتش‌بس است

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فواد حسین وزیر امور خارجه عراق، راجع به آخرین وضعیت تحولات منطقه متعاقب اعلام آتش‌بس و روابط دوجانبه گفتگو کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان از مواضع قاطع مراجع و دولت و آحاد مردم عراق در ابراز همدردی و همبستگی و محکومیت تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه‌ ملت ایران تقدیر کرد.

وزیر امور خارجه عراق‌ با استقبال از توقف‌ جنگ و تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسرائیل علیه ایران، ابراز امیدواری کرد تا این آتش‌بس به پایان کامل و بی‌بازگشت جنگ و برقراری صلح و ثبات در منطقه منجر شود.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با تبیین رویکرد مسئولانه ایران در پذیرش پیشنهاد میانجیگران برای آتش‌بس جهت تمهید مذاکرات خاتمه کامل جنگ، تصریح کرد: با توجه به بدعهدی‌های مکرر آمریکا، دنیا با بدبینی عملکرد آمریکا را نظاره می‌کند.

عراقچی با محکوم کردن تجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان و کشتار صدها نفر، تصریح کرد: توقف تجاوز نظامی اسرائیل علیه لبنان بخشی از تفاهم آتش‌بس ایران-آمریکا بود که توسط نخست‌وزیر پاکستان نیز مورد تاکید قرار گرفته است.

وزیر امور خارجه کشورمان حملات اسرائیل علیه لبنان و کشتار صدها نفر از مردم را، اقدامی جنایتکارانه برای تداوم جنگ در منطقه و تخریب دیپلماسی دانست که پیامدهای آن بر عهده آمریکا خواهد بود.

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و مصر طی یک تماس تلفنی راجع به آخرین تحولات منطقه ای، بین المللی به صورت تلفنی گفتگو و تبادل نظر کردند.

سید عباس عراقچی و بدر عبدالعاطی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ایران و مصر طی یک تماس تلفنی راجع به آخرین تحولات منطقه ای، بین المللی به صورت تلفنی گفتگو و تبادل نظر کردند.

دو وزیر ضمن بررسی آخرین وضعیت تحولات منطقه متعاقب اعلام آتش‌بس بعد از ۴۰ روز تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، بر ضرورت ایفای تعهدات از سوی همه طرف‌ها و توقف جنگ در همه جبهه‌ها از جمله لبنان تاکید کردند.

نخستین گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و عربستان پس از جنگ

وزیران امور خارجه ایران و عربستان برای نخستین بار پس از تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، تلفنی درباره راه‌های کاهش تنش در منطقه با هدف بازگشت امنیت و ثبات گفتگو کردند.

«فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان و «عباس عراقچی» همتای ایرانی او برای نخستین بار پس از تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران تلفنی گفتگو کردند.

بر اساس گزارش وزارت امور خارجه عربستان، عراقچی و بن فرحان در این تماس تلفنی درباره تحولات منطقه و راه‌های کاهش تنش با هدف بازگشت امنیت و ثبات گفت‌وگو کردند.

این گفتگوی تلفنی یک روز پس از اعلام آتش‌بس دو هفته‌ای میان ایران و آمریکا صورت گرفت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha