تحولات منطقه

یک رسانه انگلیسی گزارش داد دولت بریتانیا قصد دارد در صورت درخواست واشنگتن، اجازه استفاده از پایگاه‌های نظامی این کشور برای حمله آمریکا به پل‌ها یا نیروگاه‌های ایران را صادر نکند.

رسانه انگلیسی: بریتانیا اجازه استفاده از پایگاه‌هایش برای حمله آمریکا به زیرساخت‌های ایران را نمی‌دهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

روزنامه «آی پیپر» گزارش داد بریتانیا قصد ندارد به آمریکا اجازه دهد که برای حملات احتمالی به پل‌ها یا نیروگاه‌های ایران، از پایگاه‌های نیروی هوایی سلطنتی این کشور استفاده کند.
بر اساس این گزارش، «کر استارمر» نخست‌وزیر بریتانیا پیش‌تر اعلام کرده بود دسترسی ارتش آمریکا به پایگاه‌های بریتانیا باید محدود به عملیات‌هایی باشد که با هدف تضعیف توان دفاعی ایران انجام می‌شود؛ از جمله حمله به سیلوهای موشکی یا انبارهایی که ممکن است برای تهدید منافع بریتانیا یا متحدان آن در خلیج فارس استفاده شوند.
روزنامه آی پیپر گزارش داد حمله به پل‌ها یا نیروگاه‌های برق در این چارچوب قرار نمی‌گیرد و در صورتی که واشنگتن درخواست استفاده از پایگاه‌های بریتانیا برای چنین عملیاتی را مطرح کند، لندن آن را رد خواهد کرد.
طبق این گزارش، آمریکا برای استفاده از پایگاه‌های نیروی هوایی سلطنتی بریتانیا باید به‌صورت موردی درخواست ارائه کند و گفته می‌شود تاکنون هیچ درخواستی برای چنین حملاتی ارائه نشده است.
به اذعان آی پیپر، کارشناسان حقوق بین‌الملل هشدار داده‌اند هدف قرار دادن پل‌ها و نیروگاه‌های غیرنظامی مصداق جنایت جنگی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha