تحولات منطقه

معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی از مجموعه اقدامات انجام‌شده در حوزه اراضی، اسناد، رفع تصرف و تأمین زمین برای طرح‌های مسکن در دولت وفاق ملی خبر داد.

بازگشت اراضی دولتی به بیت‌المال و تأمین زمین برای هزاران واحد مسکونی در خراسان رضوی
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش اداره ارتباطات و اطلاع‌رسانی راه و شهر سازی خراسان رضوی ، علی اصغر استیری مهم‌ترین اقدامات این معاونت در دولت وفاق ملی را تشریح کرد.
علی اصغر استیری با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه مدیریت و تثبیت مالکیت اراضی دولتی اظهار کرد: در این مدت تحویل و تحول اراضی ملی فی‌مابین اداره کل منابع طبیعی و اداره کل راه و شهرسازی به مساحت ۶ هزار و ۸۷۹ هکتار انجام شده است.
وی افزود: همچنین اخذ اسناد اراضی ملی و موات داخل محدوده و حریم شهرها به مساحت یک‌هزار و ۵۳۵ هکتار انجام شده و اطلاعات املاک و مستغلات در راستای اجرای ماده ۲۱ قانون جهش تولید مسکن در سامانه سادا به مساحت ۹ هزار و ۲۶۳ هکتار ثبت شده است.
معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی ادامه داد: در همین مدت ۳ هزار و ۷۴۴ فقره سند تک‌برگی برای اراضی داخل محدوده صادر شده است.
استیری در خصوص مقابله با تصرف اراضی دولتی نیز گفت: در مجموع ۱۳۵ مورد رفع تصرف از اراضی ملی و دولتی به مساحت ۶۳۰ هزار و ۲۵۹ مترمربع انجام شده که ارزش ریالی آن حدود ۳۴ هزار و ۳۵۸ میلیارد و ۹۷۰ میلیون ریال برآورد می‌شود. همچنین ارزش ریالی پرونده‌های حقوقی که به نفع دولت رأی صادر شده بیش از ۱۲۵ هزار و ۴۴۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال بوده است.
وی افزود: یگان حفاظت اراضی نیز با اقدامات فوری موفق به رفع تصرف اراضی به ارزش ریالی بیش از ۱۸ هزار و ۷۴ میلیارد و ۹۵۰ میلیون ریال شده است.
معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه تأمین زمین برای طرح‌های مسکن بیان کرد: برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن، زمینی به مساحت ۱۷۱.۸۹ هکتار معادل ظرفیت ساخت حدود ۳ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی تأمین شده است.
استیری ادامه داد: در راستای تأمین زمین برای محرومان نیز ۲۰.۵ هکتار زمین معادل ظرفیت ساخت یک‌هزار و ۵۲۲ واحد مسکونی تأمین شده است.
وی همچنین با اشاره به الحاق اراضی به محدوده شهری گفت: در این مدت ۱۷۱.۸۹ هکتار زمین از طریق الحاق به محدوده شهرها به ظرفیت اراضی شهری افزوده شده است.
معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی افزود: در قالب برنامه‌های حمایتی، تأمین مسکن برای خانوارهای دارای دو معلول و بیشتر به تعداد ۱۰ واحد مسکونی، تأمین مسکن برای اقشار ویژه شامل خانواده‌های شهدا، جانبازان بالای ۲۵ درصد، آزادگان و فرزندان جانبازان بالای ۷۰ درصد به تعداد ۱۷۴ واحد مسکونی انجام شده است.
استیری ادامه داد: همچنین در چارچوب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، زمین برای احداث یک‌هزار و ۲۶۴ واحد مسکونی واگذار شده و در راستای سایر تکالیف قانونی نیز زمین مورد نیاز برای ساخت ۸۰۰ واحد مسکونی تأمین و واگذار شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در حوزه توسعه خدمات عمومی نیز ۲۰۸ هکتار زمین با کاربری خدمات عمومی در داخل محدوده و حریم شهرها واگذار شده است.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha