تحولات منطقه

۲۲ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۵
کد مطلب: ۱۱۴۲۰۹۵

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی گفت: پیشرفت فیزیکی این طرح ۶۰ درصد بوده و تاکنون برای اجرای آن ۸۸۰ میلیارد ریال هزینه شده و برای تکمیل آن چهار هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.

پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی سد بش قارداش بجنورد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، سیدعقیل مرتضوی پیشرفت فیزیکی این طرح را ۶۰ درصد اعلام کرد و افزود: تاکنون برای اجرای این طرح ۸۸۰ میلیارد ریال هزینه شده و برای تکمیل آن چهار هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.

وی عنوان کرد: مجموعه طرح سد مخزنی بش قارداش شامل یک سد خاکی با توان تنظیم حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار مترمکعب آب، یک بند انحرافی، یک ایستگاه پمپاژ و خط انتقال است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی اظهار کرد: مجموعه سد خاکی و بند انحرافی بش قارداش با هدف تامین آب اراضی و باغات پایاب، افزایش بهره‌وری آب مصرفی و تامین آب مورد نیاز فضای سبز پارک بش قارداش در دست ساخت است.

وی ادامه داد: موقعیت سد بش قارداش در کیلومتر ۵ جاده بجنورد به اسفراین در شهرستان بجنورد قرار دارد.

اعتبارات مصوب برای طرح‌های آبی استان در بودجه ۱۴۰۵

مرتضوی همچنین از تخصیص ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار در قانون بودجه سال ۱۴۰۵ برای طرح‌های عمرانی مدیریت آب استان خبر داد و افزود: این اعتبارات به طرح‌هایی از جمله انتقال آب سرانی به شهرهای خراسان شمالی، عملیات اجرایی سد دربند در شهرستان سملقان، عملیات تکمیلی سد گلمندره و همچنین عملیات اجرایی سد بش قارداش اختصاص یافته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha