تحولات منطقه

۲۵ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۸
کد مطلب: ۱۱۴۲۵۹۶

نمایندگان جامعه مسیحیان آشوری، کلدانی و ارامنه در مجلس‌، در نامه ای به پاپ لئو ضمن تشکر از مواضع او، توهین رئیس‌جمهور آمریکا به وی را محکوم کردند.

نامه نمایندگان مسیحی‌ مجلس به پاپ لئو
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

نمایندگان جامعه مسیحیان آشوری،کلدانی کاتولیک و ارامنه کاتولیک و کلیسای رسولی ایران در نامه ای ضمن تشکر و قدردانی از مواضع قاطعانه پاپ لوئی چهاردهم‌، در خصوص حمله دشمنان جنایتکار بر علیه کشور، توهین رئیس جمهور متوهن آمریکا به پاپ را محکوم کردند.

متن این نامه به شرح زیر است‌:

خداوند می‌ خواهد ما صلح را در جهان ترویج دهیم زیرا آرزوی او این است که ما یک خانواده انسانی باشیم

عالی جناب پاپ لوئی چهاردهم ضمن تشکر و قدردانی از مواضع قاطعانه شما در خصوص حمله دشمنان جنایتکار بر علیه کشور عزیزمان ایران، اینجانبان به عنوان‌ نماینده جامعه مسیحیان ایران در مجلس شورای اسلامی و به نمایندگی از جامعه مسیحیان آشوری،کلدانی کاتولیک و ارامنه کاتولیک و کلیسای رسولی ایران، توهین رئیس جمهور متوهن آمریکا به جنابعالی را محکوم می‌کنیم و اعلام می‌داریم، توهین به شما پدر روحانی نه تنها رفتاری خلاف آموزه‌های مسیحیت است، بلکه تعرضی آشکار به ندای صلح‌خواهی، عدالت‌طلبی و انسانیت به شمار می‌رود.

هتک حرمت به رهبران دینی و همچنین به مقدسات و علی الخصوص به عیسی مسیح نماد صلح و برادری برای هیچ آزاده‌ای قابل قبول نیست.

شارلی انویه تکیه نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی ایران

آرا شاوردیان نماینده مسیحیان ارامنه تهران و شمال ایران

گقارد منصوریان نماینده مسیحیان ارامنه اصفهان و جنوب ایران

منبع: خبر آنلاین

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha