تحولات منطقه

۲۵ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۷
کد مطلب: ۱۱۴۲۶۱۵

دبیر کانون تخصصی بانوان و خانواده خدمت رضوی استان البرز از آزادی بانوان بدهکار زندانی معسر و جرائم غیر عمد به همت بنیاد کرامت آستان قدس رضوی و ستاد دیه استان البرز خبر داد.

آزادی بانوان بدهکار البرزی به همت بنیاد کرامت رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

ناهید شکریان، دبیر کانون تخصصی بانوان و خانواده خدمت رضوی استان البرز در گفت و گو با آستان نیوز اظهار داشت: در ایام ماه مبارک رمضان ۳ مادر زندانی معسر به همت خادمیاران البرز و ستاد دیه آزاد شدند.

وی افزود: آزادی بانوان زندانی در قالب طرح نذر امام رضا (ع) صورت گرفت و همچنان در حال اجرا است.

شکریان تصریح کرد: زنان رها شده از بند، شرایط مالی مناسب و امیدی به آزادی نداشتند که پس از شناسایی و با کمک بنیاد کرامت رضوی و ستاد دیه استان البرز در بهترین ماه خدا آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند.

دبیر کانون تخصصی بانوان و خانواده خدمت رضوی استان البرز در پایان خاطرنشان کرد: برای آزادی بانوان زندانی، مبلغ ۴۲۰ میلیون تومان توسط بنیاد کرامت رضوی، کانون تخصصی بانوان و خانواده و خیرین تامین شد.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha