تحولات منطقه

۲۹ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۲
کد مطلب: ۱۱۴۳۲۲۴

سرمربی تیم فوتبال آرسنال تاکید کرد که شاگردانش برخلاف برخی گمانه‌زنی‌ها، تنها برای پیروزی و برد در بازی فرداشب با منچسترسیتی به میدان می‌‎روند.

آرتتا: تساوی؟ ما به اتحاد می‌رویم تا بازی را ببریم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

میکل آرتتا به شایعات مربوط به اینکه آرسنال در بازی بزرگ قهرمانی فرداشب در مقابل منچسترسیتی در ورزشگاه اتحاد برای تساوی آماده خواهد شد، واکنش نشان داد.

تیم شمال لندنی با شش امتیاز اختلاف نسبت به سیتیزن‌ها در صدر قرار دارد، اگرچه تیم پپ گواردیولا یک بازی کمتر دارد. در حالی که یک تساوی و یک امتیاز هم می‌تواند رقابت قهرمانی را در کنترل آرسنال نگه دارد، آرتتا قول داده است که رویکردی جسورانه برای پایان دادن به انتظار ۲۲ ساله باشگاه برای قهرمانی لیگ اتخاذ کند.

آرتتا پیش از سفر به منچستر، اعلام کرد که تیمش برای رسیدن به تساوی بازی نخواهد کرد و آماده‌سازی کاملاً بر چگونگی ضربه زدن به سیتی در خانه‌اش متمرکز شده است.

سرمربی آرسنال اظهار داشت: ما می‌خواهیم بازی را ببریم. ما آنجا هستیم تا بازی را ببریم. در مورد آن [تساوی] صحبت نکرده‌ایم. ما باید بازی را ببریم و ما برای پیروزی در بازی آماده می‌شویم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha