تحولات منطقه

۳۱ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۰
کد مطلب: ۱۱۴۳۴۴۳

سهمیه بنزین اردیبهشت‌ماه خودروهای شخصی بدون هیچ‌گونه تغییری، امشب واریز می‌شود.

سهمیه بنزین اردیبهشت ماه تغییر خواهد کرد؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، ۶۰ لیتر سهمیه بنزین اردیبهشت‌ماه خودروهای شخصی بدون هیچ‌گونه تغییری، امشب و به‌طور خودکار در ساعت صفر بامداد سه‌شنبه (یکم اردیبهشت‌ماه) به کارت‌های هوشمند سوخت شخصی واریز خواهد شد.

سهمیه بنزین به صورت ماهانه و مطابق با برنامه‌ریزی‌های قبلی، به کارت‌های هوشمند سوخت واریز می‌شود و شهروندان می‌توانند با استفاده از آن، نیازهای روزمره خود را تأمین کنند.

گفتنی است؛ سهمیه‌بندی بنزین بر اساس مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه از ساعت صفر روز جمعه، ۲۴ آبان ‌۱۳۹۸، برای همه وسایل نقلیه بنزین‌سوز آغاز شد.

سقف ذخیره سهمیه بنزین در کارت‌های هوشمند سوخت برای مالکان خودروهای شخصی و موتورسیکلت‌ها هم‌اکنون ۳۶۰ لیتر تعیین شده است. بر این اساس، سهمیه‌های ماهانه بنزین در صورت استفاده‌ نشدن تا رسیدن به سقف تعیین‌شده در کارت سوخت افراد ذخیره می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha