تحولات منطقه

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی از راه‌اندازی ۲۰۰ نیروگاه خورشیدی برای مددجویان زیر پوشش این نهاد حمایتی در استان خبر داد و گفت: این طرح با هدف توانمندسازی خانوارهای نیازمند و ایجاد اشتغال پایدار در دست اجراست.

راه‌اندازی ۲۰۰ نیروگاه خورشیدی برای مددجویان خراسان شمالی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مجید الهی‌راد اظهار کرد: در حال حاضر ۸۰۰ نیروگاه پنج کیلوواتی خورشیدی در سطح استان برای مددجویان تحت پوشش فعال است و با توسعه این طرح، تعداد نیروگاه‌ها به ۲۰۰ واحد دیگر افزوده خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی افزود: این اقدام نه تنها موجب ایجاد اشتغال برای مددجویان خواهد شد، بلکه به کاهش ناترازی برق در استان نیز کمک می‌کند. امیدواریم با همکاری دستگاه‌های مختلف، بتوانیم این پروژه را گسترش داده و به ظرفیت‌های بالاتری دست یابیم.

وی تأکید کرد: ایجاد اشتغال پایدار و خودکفایی خانوارهای زیر پوشش یکی از رویکردهای اصلی این نهاد است. هر نیروگاه خورشیدی به‌طور میانگین ماهیانه ۵۰ میلیون ریال درآمد برای خانوار ایجاد می‌کند.

الهی راد گفت: برای راه‌اندازی هر نیروگاه، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات در قالب وام به مددجویان پرداخت می‌شود که بازپرداخت آن از محل درآمد حاصل از فروش برق خواهد بود. این تسهیلات به مددجویان کمک می‌کند تا ضمن رفع نیازهای اقتصادی خود، به خوداتکایی برسند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی همچنین با اشاره به وضعیت اقتصادی استان بیان کرد: خراسان شمالی از نظر سرانه درآمد خانوار در پایین‌ترین رتبه‌های کشور قرار دارد.

وی بیان کرد: این طرح به‌عنوان یکی از برنامه‌های حمایتی کمیته امداد، می‌تواند نقش مؤثری در بهبود شرایط اقتصادی خانوارهای تحت پوشش داشته باشد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha