تحولات منطقه

۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۵:۱۰
کد مطلب: ۱۱۴۴۳۸۰

بزرگ شوید و در دعواهای انتخاباتی نمانید

مهدی حسن‌زاده، روزنامه‌نگار

با وجود گذشت نزدیک به دو ماه از آغاز جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل علیه ایران و حضور حماسی و وصف‌ناشدنی ملت در حمایت از نیروهای مسلح کشورمان، همچنان شاهد شنیدن ساز ناکوک اختلاف و تفرقه‌افکنی در معدودی از تجمعات هستیم.

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

با وجود گذشت نزدیک به دو ماه از آغاز جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل علیه ایران و حضور حماسی و وصف‌ناشدنی ملت در حمایت از نیروهای مسلح کشورمان، همچنان شاهد شنیدن ساز ناکوک اختلاف و تفرقه‌افکنی در معدودی از تجمعات هستیم. این در حالی است که دیدیم چگونه ترامپ در روزهای گذشته برای اختلافات احتمالی در میان مسئولان نظام دندان تیز کرده و به کمین نشسته است که البته این کمین با پاسخ واحد و قاطع سران قوا و جمع زیادی از مسئولان مواجه شد.

در این میان برخی مداحان به میدان آمده و در دفاع از وحدت و گوهر گرانسنگ انسجام ملی که همواره مورد تأکید رهبر شهید انقلاب بود، موضع گرفتند. به طور خاص میثم مطیعی که پای ثابت مراسم‌های حسینیه امام خمینی(ره) و مداحی و روضه‌خوانی در محضر رهبر شهید انقلاب بود، علیه اقدام‌های مخرب وحدت ملی موضعی صریح گرفت و هشدار داد: الان وسط جنگیم و دشمن برنامه جدی برای به‌هم زدن میادین دارد. وی که در جمع پرشور مردم در میدان ونک تهران حاضر شده بود با انتقاد از برخی بداخلاقی‌های سیاسی در حاشیه برخی تجمعات شبانه گفت: «هر کسی در دعواهای انتخاباتی مانده هنوز بزرگ نشده‌ است. هر کس از هر جناحی به‌خصوص به اسم انقلابی بودن، بخواهد اتحاد مردم را به هم بزند، از مردم تودهنی خواهد خورد».

این اظهارات مطیعی البته واکنش‌هایی را در میان حامیان برخی جریان‌ها و منتقدان به روند مذاکرات و مذاکره‌کنندگان به دنبال داشت، از جمله رجانیوز در یادداشتی در پاسخ به اظهارات مطیعی نوشت: «آقای مطیعی به درستی گفته «بزرگ شوید» و «در دعواهای انتخاباتی نمانید» اما مخاطب خود را اشتباه انتخاب کرده؛ چرا که در روزهای اخیر گروهی که هر مطالبه‌ای را با فرض تسویه حساب انتخاباتی ساکت کرده، از حامیان طرف بازنده انتخابات قبل بوده است».

این پاسخ‌ها نشان می‌دهد جریانی در کشور همچنان به دنبال دوقطبی‌سازی در موضوع مذاکرات است. موضوعی که واضح است با شروط و خطوط قرمز رهبر معظم انقلاب و اعتماد ایشان به تیم مذاکره‌کننده جلو می‌رود و جنجال‌سازی و ادعاهای نابجای عبور از خطوط قرمز از سوی برخی جریان‌ها جز ایجاد هزینه، اختلاف و دعوا در کشور فایده‌ای ندارد. این افراد باید از کاری که با شهید لاریجانی و تخریب‌هایی که علیه برخی شهدا کردند، درس بگیرند و به جای اتهام‌زنی به مسئولان ارشد کشور و مذاکره‌کنندگان، با عموم مردم در حمایت از مسئولان همراه شوند و بیش از این تبدیل به ساز ناکوک در تجمعات خیابانی نشوند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha