به گزارش قدس، حسین دستگردی، از اعزام ۵۰۰ زائر استان به حج تمتع در سال جاری خبر داد و اظهار کرد: برای برنامهریزی اعزامها، سه سناریوی مختلف در نظر گرفته شده است که بستگی به شرایط کشور و وضعیت عمومی دارد. این سه سناریو شامل سفر زمینی، ترکیبی (زمینی و هوایی) و هوایی است.
وی افزود: زمان دقیق اعزامها به شدت تحت تأثیر شرایط فعلی قرار دارد و ممکن است تغییر کند.
برنامهریزی بر اساس وضعیت کشور
دستگردی با اشاره به تغییرات احتمالی در شرایط کشور، ادامه داد: در حال حاضر احتمال انجام سفر به صورت هوایی مطرح است، اما در صورتی که شرایط ایجاب کند، ممکن است سفر به صورت زمینی یا ترکیبی انجام شود.
وی همچنین خاطرنشان کرد که در صورتی که تصمیم بر اجرای سناریوی سفر زمینی گرفته شود، نخستین گروه زائران استان از ششم اردیبهشتماه راهی سرزمین وحی خواهند شد، اما اگر شرایط به گونهای پیش برود که سفر هوایی اجرا شود، اعزامها به نهم اردیبهشتماه موکول خواهد شد.
اعزام ۵۰۰ زائر به حج تمتع در قالب ۴ کاروان
مدیر حج و زیارت خراسانجنوبی در پایان اشاره کرد که امسال تعداد ۵۰۰ زائر از استان در قالب چهار کاروان به حج تمتع اعزام خواهند شد.
وی تأکید کرد که با توجه به شرایط خاص و هماهنگیهای انجام شده، تمامی تدابیر لازم برای ایمنی و راحتی زائران در طول سفر فراهم خواهد شد.





نظر شما