تحولات منطقه

وزیر آموزش‌وپرورش از برنامه‌ریزی برای هیئت‌امنایی شدن همه مدارس کشور خبر داد و تأکید کرد: این رویکرد با هدف افزایش مشارکت مردمی است و به معنای دریافت هزینه از خانواده‌ها نخواهد بود.

وزیر آموزش‌وپرورش: تمامی مدارس هیئت‌امنایی می‌شوند /  دریافت پول از خانواده‌ها ممنوع
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علیرضا کاظمی در آیین «سپاس معلم» با اشاره به برنامه‌های تحولی این وزارتخانه، اعلام کرد که سیاست‌گذاری جدید بر پایه مشارکت بیشتر جامعه در اداره مدارس شکل گرفته و بر همین اساس، تمامی مدارس کشور به‌تدریج به‌صورت هیئت‌امنایی اداره خواهند شد.

وی با تأکید بر اینکه این طرح به معنای افزایش بار مالی بر خانواده‌ها نیست، تصریح کرد: دریافت هرگونه وجه برای ثبت‌نام دانش‌آموزان ممنوع است و هدف اصلی، استفاده از ظرفیت‌های محلی، اولیا و معلمان در مدیریت مدارس است.

وزیر آموزش‌وپرورش همچنین از اعلام نتایج آزمون استخدامی خدمتگزاران از ۱۵ اردیبهشت خبر داد و گفت فرآیند جذب نیروهای جدید در حال تکمیل است. به گفته او، در سال گذشته ۸۵ هزار مجوز استخدامی صادر شده و بخشی از این نیروها وارد چرخه آموزشی شده‌اند.

کاظمی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه معلمان افزود: رتبه‌بندی معلمان در حال تکمیل است و رتبه بیش از ۲۳۰ هزار نفر ارتقا یافته و مطالبات معوق آن‌ها نیز پرداخت شده است.

وی در ادامه به برنامه‌های کلان این وزارتخانه اشاره کرد و گفت: کاهش تنوع مدارس دولتی، توسعه آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای، به‌روزرسانی برنامه‌های درسی و گسترش دوره پیش‌دبستانی از جمله محورهای اصلی تحول در نظام آموزشی کشور است.

به گفته وزیر آموزش‌وپرورش، هدف نهایی این برنامه‌ها ایجاد نظامی کارآمدتر در تعلیم و تربیت و پاسخگویی بهتر به نیازهای آینده کشور است؛ مسیری که با تقویت جایگاه معلمان و افزایش مشارکت اجتماعی دنبال خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha