تحولات منطقه

فرماندار شیروان گفت: تعلل در اجرای پروژه‌های مسکن پذیرفتنی نیست و دستگاه‌های اجرایی باید با جدیت بیشتری وارد عمل شوند.

فرماندار شیروان: روند اجرای پروژه‌های مسکن در شهرستان شتاب گیرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، نخستین جلسه شورای مسکن شهرستان شیروان در سال ۱۴۰۵ به ریاست دکتر احمدی و با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی، پیمانکاران و نمایندگان متقاضیان در محل فرمانداری برگزار شد و آخرین وضعیت پروژه‌های مسکن و موانع پیش‌روی آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

تاکید بر تسریع در اجرای پروژه‌ها

فرماندار شیروان در این نشست با انتقاد از روند کند اجرای برخی طرح‌های مسکن اظهار کرد: با برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی بین دستگاه‌ها باید روند اجرای پروژه‌ها شتاب گیرد تا از بلاتکلیفی متقاضیان جلوگیری شود.

محمد احمدی افزود: تمامی دستگاه‌های متولی موظف هستند در چارچوب زمان‌بندی مشخص، نسبت به رفع موانع موجود اقدام کنند و گزارش پیشرفت کار را به صورت مستمر ارائه دهند.

ضرورت رفع موانع و هماهنگی دستگاه‌ها

احمدی هدف از برگزاری این جلسه را شناسایی گلوگاه‌ها و ایجاد هماهنگی موثر میان دستگاه‌های اجرایی عنوان کرد و گفت: مشکلات موجود در مسیر اجرای پروژه‌های مسکن باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف شود.

وی با تاکید بر پاسخگویی دستگاه‌ها خاطرنشان کرد: کوتاهی در انجام وظایف قابل قبول نیست و در صورت ادامه روند فعلی، برخوردهای لازم در دستور کار قرار خواهد گرفت تا پروژه‌های مسکن شهرستان در مسیر تعیین‌شده به سرانجام برسند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha