تیم الطلبه عراق با هدایت علیرضا منصوریان در دیداری پرهیجان مقابل موصل به تساوی رسید؛ مسابقهای پراتفاق که چهار ضربه پنالتی در آن اعلام شد و گل تساوی الطلبه در دقیقه ۹۰+۲۷ به ثمر رسید تا شاگردان منصوریان از یک شکست حتمی فرار کنند.
علیرضا منصوریان پس از پایان این مسابقه گفت: بازی بسیار خوبی بود. هواداران هم از آن لذت بردند و هم استرس زیادی را تجربه کردند، چون توپ مدام بین دو دروازه در رفتوآمد بود و موقعیتهای زیادی روی دروازهها ایجاد شد.
او درباره نتیجه مسابقه نیز توضیح داد: از این تساوی راضی نیستیم، چون با هدف کسب سه امتیاز وارد زمین شدیم. تیم ما حدود ۱۲ دقیقه تمرکز خود را از دست داد و همین مسئله شرایط را برای ما سخت کرد، اما در نهایت توانستیم در دقایق پایانی بازی را به تساوی بکشانیم.
سرمربی الطلبه در ادامه به عملکرد بازیکنان تعویضی تیمش اشاره کرد و گفت: متأسفانه تعویضهای ما آنطور که انتظار داشتیم اثرگذار نبودند، در حالی که در تیم حریف بازیکنان تعویضی عملکرد بهتری داشتند.
منصوریان همچنین درباره دیدار بعدی تیمش اظهار کرد: شاید این نتیجه برای موصل رضایتبخش باشد، اما برای ما کافی نیست. بازی بعدی ما مقابل نیروی هوایی و یکی از مهمترین دربیهای فوتبال عراق است؛ مسابقهای حساس که برای حفظ جایگاه سوم یا چهارم جدول اهمیت زیادی دارد.
او در پایان درباره قضاوت داور مسابقه نیز گفت: داوری بازی بسیار خوب بود. حتی بعد از مسابقه از داور تشکر کردم و به نظر من هر چهار پنالتی که اعلام شد، تصمیم درستی بود.




نظر شما