تحولات منطقه

بازار نقره در دوم خرداد با کاهش ۷۶۰۰ تومانی در داخل و افت قیمت اونس جهانی همراه شد؛ کارشناسان با توجه به حباب بالای شمش، سرمایه‌گذاران را به احتیاط در معاملات فراخواندند.

عقب‌نشینی قیمت نقره/ تحلیلگران: شتاب‌زده عمل نکنید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، قیمت نقره امروز شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۵ با کاهش ۷۶۰۰ تومانی در بازار داخل، با رقم ۴۶۲ هزار تومان برای هر گرم به ثبت رسید؛ قیمت اونس جهانی نقره نیز نزولی بوده و روی رقم ۷۵ دلار و ۵۲ سنت تثبیت شده است.

قیمت شمش نقره ۱۰ گرمی با رقم ۶ میلیون و ۷۱۰ هزار تومان، شمش نقره ۲۰ گرمی با رقم ۱۲ میلیون و ۵۶۰ هزار تومان، شمش نقره یک اونسی با رقم ۱۸ میلیون و ۶۱۰ هزار تومان و شمش نقره ۵۰ گرمی با رقم ۲۹ میلیون و ۶۶۵ هزار تومان اعلام شد.

شمش نقره ۱۰۰ گرمی با رقم ۵۸ میلیون و ۲۵۵ هزار تومان تومان، شمش نقره ۲۵۰ گرمی با رقم ۱۴۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، شمش نقره نیم کیلویی با رقم ۲۸۵ میلیون و ۹۳۵ هزار تومان و همچنین، شمش نقره یک کیلویی ایرانی با رقم ۵۶۹ میلیون و ۲۰۵ هزار تومان به ثبت رسید.

کارشناسان معتقدند، شمش نقره نوسان و حباب بالایی دارد؛ بنابراین، خریداران باید ابتدا اعتبار و مجوز واحد فروش را بررسی کرده و با احتیاط و بدون شتاب‌زدگی معاملات خود را انجام دهند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha