وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در احکامی جداگانه، اعضای کارگروه کودک و نوجوان این وزارتخانه را منصوب کرد و ناصر جاهدنیا، مدیرعامل بنیاد ملی پویانمایی، به عنوان دبیر و عضو این کارگروه برگزیده شد.
سیدعباس صالحی در حکم انتصاب جاهدنیا با اشاره به اهمیت دوران کودکی و نوجوانی در شکلگیری هویت ملی، دینی، اخلاقی و فرهنگی، وی را برای مدت سه سال به عنوان دبیر و عضو کارگروه کودک و نوجوان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب کرد.
در این حکم بر ضرورت هماهنگی و همافزایی میان معاونتها و نهادهای تابعه وزارت فرهنگ و همچنین ارتقای کمی و کیفی تولیدات فرهنگی سالم، ایمن و هویتساز برای کودکان و نوجوانان تأکید شده است.
همچنین وزیر فرهنگ در احکام جداگانهای، جمعی از مدیران و مسئولان فرهنگی از جمله رؤسای پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، سازمان سینمایی، بنیاد ملی بازیهای رایانهای، نهاد کتابخانههای عمومی کشور و معاونان مختلف وزارتخانه را به عنوان اعضای این کارگروه منصوب کرد.
بر اساس احکام صادر شده، اعضای کارگروه کودک و نوجوان مأموریت دارند با همکاری و تعامل میان بخشهای مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، زمینه تولید و توسعه محتوای فرهنگی متناسب با نیازهای کودکان و نوجوانان را فراهم کنند.
این انتصابها در چارچوب آییننامه اجرایی کارگروه کودک و نوجوان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با هدف تقویت سیاستگذاری و هماهنگی در حوزه فرهنگی کودک و نوجوان انجام شده است.




نظر شما