تحولات منطقه

قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ بدون تغییر نسبت به روز گذشته دنبال شد و تمامی خودروهای این شرکت با همان نرخ‌های قبلی معامله شدند.

قیمت محصولات سایپا چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵/ شاهین و چانگان همچنان در صدر گران‌ترین‌ها
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ در بازار آزاد بدون نوسان نسبت به روز گذشته اعلام شد و تمامی خودروهای این شرکت ثبات قیمتی را تجربه کردند. بررسی بازار نشان می‌دهد روند آرام معاملات و کاهش انتظارات تورمی باعث شده خریداران و فروشندگان در موضع انتظار قرار بگیرند و قیمت‌ها در اغلب محصولات پرتقاضا بدون تغییر باقی بماند.

در گروه خودروهای جدید سایپا، سهند S با قیمت یک میلیارد و ۴۴۰ میلیون تومان و سهند E اتوماتیک با نرخ یک میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان معامله شدند. همچنین خانواده اطلس نیز روزی آرام را پشت سر گذاشت؛ به‌طوری‌که اطلس S با قیمت یک میلیارد و ۳۲۰ میلیون تومان، اطلس GL با یک میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان، اطلس G با یک میلیارد و ۴۶۵ میلیون تومان و اطلس اتوماتیک با یک میلیارد و ۷۷۵ میلیون تومان در بازار آزاد خرید و فروش شدند که همگی در همان سطوح قیمتی روز گذشته باقی ماندند.

در میان خودروهای اقتصادی سایپا، ساینا S با قیمت یک میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان و ساینا دوگانه‌سوز با نرخ یک میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان معامله شدند. خانواده کوییک نیز بدون تغییر قیمت در بازار حضور داشت؛ به‌طوری‌که کوییک RS با قیمت یک میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان، کوییک S با یک میلیارد و ۲۳۶ میلیون تومان، کوییک GX با یک میلیارد و ۲۵۵ میلیون تومان و کوییک GXR با نرخ یک میلیارد و ۳۰۳ میلیون تومان خرید و فروش شدند.

خانواده شاهین همچنان در میان پرمتقاضی‌ترین محصولات سایپا قرار دارد. شاهین GL با قیمت یک میلیارد و ۹۴۵ میلیون تومان، شاهین G سانروف با دو میلیارد و ۴۰ میلیون تومان، شاهین اتوماتیک G با دو میلیارد و ۲۴۵ میلیون تومان و شاهین اتوماتیک پلاس با دو میلیارد و ۵۴۵ میلیون تومان در بازار معامله شدند. همچنین پارس نوآ نیز با قیمت دو میلیارد و ۲۴۵ میلیون تومان در سطح قیمتی روز گذشته باقی ماند.

در بخش خودروهای تجاری، سایپا ۱۵۱GX با قیمت یک میلیارد و ۱۱۶ میلیون تومان، نسخه پاششی این خودرو با یک میلیارد و ۱۲۵ میلیون تومان، زامیاد اکستند EX با دو میلیارد و ۱۱۰ میلیون تومان و کارون با دو میلیارد و ۶۹۰ میلیون تومان معامله شدند که هیچ‌یک تغییر قیمتی نسبت به روز گذشته نداشتند.

در میان محصولات مونتاژی و وارداتی سایپا، چانگان EADO برقی با قیمت دو میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان، سیتروئن C۳-XR با سه میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان، چانگان CS۳۵ مونتاژی با چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و چانگان CS۵۵ با قیمت ۵ میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان در زمره گران‌ترین خودروهای بازار قرار گرفتند. چانگان CS۵۵ مونتاژی نیز با نرخ ۵ میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان معامله شد و همچنان یکی از گران‌ترین محصولات سبد سایپا محسوب می‌شود.

قیمت محصولات سایپا چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵/ شاهین و چانگان همچنان در صدر گران‌ترین‌ها

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha