تحولات منطقه

۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۳
کد مطلب: ۱۱۵۱۰۹۰

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با تأکید بر اینکه تاکنون هیچ تصمیمی برای افزایش یا اصلاح قیمت بنزین اتخاذ نشده است، گفت: راهکارهای مختلف قیمتی و غیرقیمتی برای مدیریت ناترازی سوخت در حال بررسی است.

بنزین گران می‌شود؟/مجلس پاسخ می‌دهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، سید اسماعیل حسینی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی تلویزیونی در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش قیمتی در حوزه سوخت به ویژه بنزین خواهیم داشت، گفت: با توجه به ناترازی‌هایی که در حوزه‌های مختلف انرژی و از جمله در حوزه بنزین داریم، برای رفع این ناترازی در بخش تولید و توزیع باید اقداماتی انجام شود. تولید باید افزایش پیدا کند.

وی در ادامه اظهار کرد: در حوزه توزیع نیز، بالاخره نشت‌هایی که در حوزه توزیع است و تلفاتی که هست باید کاهش پیدا کند. در حوزه مصرف هم باید بهینه‌سازی و در واقع صرفه‌جویی در مصرف اتفاق بیافتد. سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی راهکارهای مختلفی را روز یکشنبه در مجلس برای بهینه‌سازی در سمت مصرف ارائه داده است. یکسری از این راهکارها، راهکارهای غیرقیمتی هست و یک سری هم راهکارهای قیمتی است و در حال بررسی این راهکارها هستند.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ تصمیمی برای اصلاح قیمتی بنزین گرفته نشده است، افزود: ولی راه‌های مختلف و سیاست‌های مختلف غیرقیمتی و قیمتی در حال بررسی هستند تا در نهایت آن چیزی که به صلاح مردم و به صلاح کشور هست، به ویژه در این شرایطی که شرایط عادی نیست و قابلیت اجرا هم داشته باشد، دنبال شود. تاکنون هیچ تصمیمی برای اصلاح قیمت‌ها اتخاذ نشده است و صرفاً راهکارهای مختلف در دست بررسی قرار دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha