تحولات منطقه

۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۲
کد مطلب: ۱۱۵۱۹۵۰

نخستین کاروان زائر اولی شهرستان بشاگرد در سال ۱۴۰۵ در قالب طرح ملی «مهر درخشان» و با حمایت معاونت امور زائرین بنیاد کرامت رضوی، خیرین نیک‌اندیش و کانون تخصصی زیارت خدمت رضوی استان هرمزگان به مشهد مقدس اعزام شد.

زائر اولی‌های بشاگرد راهی مشهدالرضا (ع) شدند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سید محمدعلی مجتهدزاده، مسئول کانون تخصصی زیارت خدمت رضوی استان هرمزگان: کاروان زائر اولی‌های بشاگرد از ۲۲ تا ۲۵ خردادماه با هدف فراهم‌سازی امکان تشرف افراد کم‌برخوردار به بارگاه منور حضرت امام رضا (ع)، میهمان حرم مطهر رضوی بوده و چهار روز را در فضایی سرشار از معنویت و انس با فرهنگ رضوی سپری می کند.

وی با اشاره به اهمیت توسعه فرهنگ زیارت در مناطق محروم، افزود: طرح ملی «مهر درخشان» یکی از اقدامات ارزشمند آستان قدس رضوی برای تحقق آرزوی زیارت زائر اولی‌ها است و خوشبختانه با همدلی خیرین و خادم‌یاران رضوی، زمینه اعزام نخستین کاروان زائر اولی بشاگرد در سال جاری فراهم آمد.

مجتهدزاده تصریح کرد: بهره‌گیری از ظرفیت خیرین، خادم‌یاران و شبکه مردمی خدمت رضوی، فرصت ارزشمندی برای رساندن عطر و برکت زیارت به مناطق کمتر برخوردار ایجاد کرده و تلاش می‌کنیم تعداد بیشتری از مشتاقان زیارت در استان هرمزگان به این سفر معنوی اعزام شوند.

مسئول کانون تخصصی زیارت خدمت رضوی استان هرمزگان گفت: زائران این کاروان در مدت زمان حضور در مشهد مقدس ضمن بهره‌مندی از خدمات اسکان و پذیرایی، در برنامه‌های فرهنگی، معرفتی و زیارتی حرم مطهر رضوی شرکت کرده و لحظاتی خاطره‌انگیز و معنوی را در جوار بارگاه نورانی حضرت ثامن‌الحجج (ع) تجربه کردند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شهرستان بشاگرد در حوزه فعالیت کانون تخصصی زیارت خدمت رضوی استان هرمزگان قرار دارد و اعزام این کاروان با مشارکت مجموعه‌های مردمی، خیرین و خادم‌یاران رضوی استان انجام شده است.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha