تحولات منطقه

۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۱
کد مطلب: ۱۱۵۲۰۳۷

رئیس‌جمهور آمریکا، در آستانه نشست گروه هفت در اویان فرانسه، امانوئل ماکرون را تهدید کرد که در صورت لغو نکردن مالیات ۳ درصدی بر شرکت‌های فناوری آمریکایی، واشنگتن تعرفه‌های تنبیهی ۱۰۰ درصدی بر واردات نوشیدنی‌های فرانسوی اعمال خواهد کرد.

تهدید تعرفه‌ای ترامپ علیه فرانسه
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین به نقل از روزنامه دی پرسه، دونالد ترامپ رئیس دولت تروریستی آمریکا در آستانه برگزاری نشست جی ۷ در اویان فرانسه، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور کشور میزبان را تهدید کرد که اگر مالیات ۳ درصدی دیجیتال خود را برای شرکت‌های فناوری لغو نکند، تعرفه‌های تنبیهی ۱۰۰ درصدی بر نوشیدنی‌ها اعمال خواهد کرد.

ترامپ در مصاحبه‌ای پیش از اجلاس گروه هفت در فرانسه گفت که آمریکا چاره دیگری ندارد. او گفت که این هشدار را مستقیماً برای امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، ارسال کرده و از او خواسته است که مالیات ۳ درصدی بر شرکت‌های فناوری آمریکایی را لغو کند.

تعرفه‌های جدید بر نوشیدنی‌ها فرانسه می‌تواند اختلاف تجاری با اتحادیه اروپا را دوباره شعله‌ور کند، زیرا سیاست تجاری تحت صلاحیت اتحادیه اروپا است. بنابراین، تحریم‌ها علیه یک کشور اتحادیه اروپا واکنش کل اتحادیه را در پی خواهد داشت.

قرار بود توافق گمرکی اتحادیه اروپا و ایالات متحده که برای سال ۲۰۲۵ مورد مذاکره قرار گرفته بود، این هفته توسط طرف اروپایی نهایی شود.

ترامپ در مصاحبه‌با نیویورک پست گفت: من از او (ماکرون) خواستم که تعرفه‌هایی را بر شرکت‌های آمریکایی اعمال نکند و اگر این کار را انجام دهند، چاره‌ای جز اعمال تعرفه ۱۰۰ درصدی بر تمام نوشیدنی‌های فرانسوی نخواهم داشت.

وی افزود: ماکرون فقط باید مالیات فروش را لغو کند، در آن صورت تحت این فشار نخواهد بود. کاخ سفید و کاخ الیزه بلافاصله به درخواست اظهار نظری در این باره پاسخ ندادند.

ترامپ در گذشته بارها اروپایی‌ها و سایر کشورها را به اعمال تعرفه‌های تنبیهی تهدید کرده است که البته اکثر این تهدیدها اجرایی نشده است. انتظار می‌رود رئیس جمهور ایالات متحده امروز دوشنبه برای شرکت در اجلاس گروه هفت وارد اویان-له-بن، فرانسه شود.

در سال ۲۰۲۴، کشورهای عضو اتحادیه اروپا نوشیدنی‌های الکلی به ارزش تقریبی ۹ میلیارد یورو به ایالات متحده آمریکا صادر کردند. در حال حاضر تعرفه ۱۵ درصدی برای نوشیدنی‌های الکلی وارداتی اعمال می‌شود. چندین کشور عضو اتحادیه اروپا مالیات یا عوارض دیجیتال علیه کشورها وضع می‌کنند.

از سال ۲۰۱۹، فرانسه مالیات ۳ درصدی بر درآمد حاصل از خدمات دیجیتال در فرانسه توسط شرکت‌هایی با گردش مالی بیش از ۲۵ میلیون یورو در فرانسه و ۷۵۰ میلیون یورو در سراسر جهان وضع کرده است.

از زمان انتخاب مجدد ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا ماهیت اجلاس‌های کشورهای غربی گروه هفت و گروه بیست متشکل از اقتصادهای پیشرو جهان به طور قابل توجهی تغییر کرده است.

آلمان، فرانسه، انگلیس، ایتالیا، کانادا و ژاپن دیگر حتی قصد ندارند با ایالات متحده اعلامیه‌های مشترک اجلاس‌های بزرگ صادر کنند. وحدت سابق جهان غرب دچار شکاف‌های آشکاری شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha