رامین رضاییان پس از انتخاب به عنوان بهترین بازیکن دیدار تیمهای ملی ایران و نیوزیلند، با اشاره به عملکرد تیم ملی گفت: بازی را خوب آغاز کردیم اما روی یک گل غافلگیرکننده عقب افتادیم. با این حال توانستیم به بازی برگردیم و موقعیتهای زیادی برای گلزنی ایجاد کنیم که از آنها استفاده نکردیم.
وی افزود: به نظرم گلهایی که دریافت کردیم عجیب بود، اما بازیکنان تیم ملی تا پایان برای کسب نتیجه جنگیدند و تلاش کردند. در مجموع شایسته پیروزی در این دیدار بودیم، هرچند فوتبال همیشه مطابق جریان بازی پیش نمیرود.
مدافع تیم ملی با قدردانی از عملکرد همتیمیهای خود ادامه داد: همه بازیکنان با تمام توان تلاش کردند و هیچکس کم نگذاشت. این همدلی و روحیه، نقطه قوت مهم تیم ملی در ادامه رقابتها خواهد بود.
رضاییان همچنین از حمایت هواداران حاضر در ورزشگاه قدردانی کرد و گفت: از تماشاگرانی که تیم ملی را تشویق کردند تشکر میکنم. فکر میکنم آنها از نمایش تیم رضایت داشتند، چون بازی هجومی و باکیفیتی ارائه دادیم و تا آخرین لحظه برای نتیجه جنگیدیم.
او در پایان با اشاره به وضعیت گروه G جام جهانی ۲۰۲۶ خاطرنشان کرد: با توجه به تساوی دیدار دیگر گروه، همچنان همه چیز در اختیار خودمان است. با تمرکز و انگیزه بیشتر به مسیر ادامه میدهیم و هدفمان موفقیت در جام جهانی و خوشحال کردن مردم ایران است.




نظر شما