بهگزارش قدس آنلاین، بررسی قیمتهای امروز بازار طلا و سکه در مقایسه با روز یکشنبه ۷ تیر ۱۴۰۵ نشان میدهد روند صعودی بار دیگر بر بازار حاکم شده است. هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش ۴۷۲ هزار تومانی از ۱۶ میلیون و ۶۷۹ هزار تومان به ۱۷ میلیون و ۱۵۱ هزار تومان رسید. همچنین هر مثقال طلای ۱۷ عیار با رشد ۲ میلیون و ۳۲ هزار تومانی، از ۷۲ میلیون و ۲۷۲ هزار تومان به ۷۴ میلیون و ۳۰۴ هزار تومان افزایش یافت.
در بازار سکه نیز قیمت سکه امامی با رشد ۴ میلیون و ۹۴۰ هزار تومانی، از ۱۷۰ میلیون و ۵۰ هزار تومان به ۱۷۴ میلیون و ۹۹۰ هزار تومان رسید.
بیشترین افزایش قیمت امروز به سکه بهار آزادی اختصاص داشت؛ بهطوریکه این سکه با جهش ۹ میلیون و ۳۵۵ هزار تومانی، از ۱۶۳ میلیون و ۳۹۰ هزار تومان در روز گذشته به ۱۷۲ میلیون و ۷۴۵ هزار تومان رسید.
نیمسکه نیز روندی افزایشی داشت و با رشد یک میلیون و ۵۳۰ هزار تومانی، از ۸۹ میلیون و ۴۱۰ هزار تومان به ۹۰ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان رسید. همچنین قیمت ربعسکه با افزایش ۲ میلیون و ۹۵۰ هزار تومانی، از ۵۱ میلیون و ۵۰ هزار تومان به ۵۴ میلیون تومان رسید.
در مقابل، سکه گرمی تنها قطعهای بود که نسبت به روز گذشته تغییری نداشت و همچنان با قیمت ۲۷ میلیون تومان معامله شد.





نظر شما