تحولات منطقه

حداقل ۸ رئیس دولت (رئیس جمهور یا نخست وزیر) و ۱۲ رئیس مجلس در مراسم ادای احترام به رهبر شهید حضور دارند.

حضور ۸ رئیس دولت و ۱۲ رئیس مجلس در مراسم وداع با رهبر شهید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،‌ اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه گفت:نزدیک ۱۰۰ کشور یا هیات رسمی، یا شخصیت‌ها و گروه‌های مردمی برای شرکت در این مراسم اعزام می‌کنند. از کشورهای همسایه هیات‌های عالی‌رتبه داریم.

وی ادامه داد: حداقل ۸ رئیس دولت یعنی رئیس جمهور یا نخست وزیر و از ۱۲ کشور رئیس مجلس حضور دارند. از تعداد زیادی از کشورها در سطح وزیر امور خارجه یا سایر وزرا و نمایندگان ویژه دراین مراسم حضور دارند.

بقائی با بیان اینکه از حدود ۱۰۰ کشور گروه‌های مردمی و شخصیت‌ها در این مراسم شرکت می‌کنند، گفت:از اروپای شرقی هم هیات رسمی و هم شخصیت‌های مردمی و نمایندگان مجلس در مراسم وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب حضور دارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: از کشورهای اروپایی که موضع رسمی در حمایت از تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه کشورمان اتخاد کردند برای حضور در مراسم وداع با رهبر شهید دعوت نشده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha