تحولات منطقه

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان‌شمالی گفت: حوادث ترافیکی شامل واژگونی و تصادفات جاده‌ای با ثبت ۲۲۱ مورد، ۵۸ درصد از عملیات امداد و نجات این استان در سه ماهه نخست امسال را به خود اختصاص داد.

۵۸ درصد عملیات هلال احمر خراسان‌شمالی مربوط به حوادث ترافیکی است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، ابراهیم سارمی در این خصوص اظهار کرد: نیروهای امدادی این جمعیت در سه ماهه نخست سال جاری با حضور در ۳۸۱ حادثه، به یکهزار و ۲۹ نفر حادثه‌دیده امدادرسانی کردند که از این تعداد، ۷۱۰ نفر مصدوم و ۲۷۶ نفر به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی افزود: در این مدت، امدادگران هلال احمر استان در قالب ۵۶۵ تیم عملیاتی و با مشارکت یکهزار و ۴۲۷ نیروی امدادی، خدمات لازم را به حادثه‌دیدگان ارائه کردند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان‌شمالی گفت: از مجموع مصدومان حوادث، ۲۷۶ نفر برای ادامه روند درمان به مراکز درمانی انتقال یافتند و ۱۴ نفر نیز در عملیات‌های تخصصی نجات، رهاسازی شدند.

وی با اشاره به تلفات ناشی از حوادث گفت: در سه ماهه نخست امسال، ۲۳ نفر در حوادث مختلف جان خود را از دست دادند.

سارمی تصریح کرد: برای اجرای عملیات‌های امدادی از ۱۶۶ دستگاه خودروی نجات، ۳۳۴ دستگاه آمبولانس و ۳۰ دستگاه از سایر خودروهای امدادی و پشتیبانی استفاده شد.

وی با بیان اینکه بخش عمده عملیات‌های امدادی استان مربوط به حوادث ترافیکی بوده است، افزود: واژگونی خودروها با ۱۲۸ مورد، معادل ۳۴ درصد از کل عملیات‌های امدادی و تصادفات جاده‌ای با ۹۳ مورد، معادل ۲۴ درصد از مجموع عملیات‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان‌شمالی تاکید کرد: آمارها نشان می‌دهد که حوادث ترافیکی همچنان بیشترین سهم ماموریت‌های امدادی استان را شامل می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha