وداع با آقای شهید ایران

دبیرخانه عتبه حسینی اعلام کرد: تمامی تمهیدات خدماتی، اجرایی، درمانی و رسانه‌ای برای برگزاری مراسم تشییع پیکر رهبر شهید ایران در کربلا تکمیل شده و مسیرهای تردد، استقرار نیروهای خدماتی و برنامه پوشش رسانه‌ای این مراسم نیز آماده است.

آماده‌باش کامل عتبه حسینی برای مراسم تشییع رهبر شهید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، دبیرخانه عتبه حسینی در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که تمامی آمادگی‌های خدماتی و اجرایی خود را برای استقبال از کاروان تشییع شهید آیت‌الله سید علی خامنه‌ای رهبر شهید ایران، در داخل حرم مطهر امام حسین (ع) به پایان رسانده است.

براساس بیانیه عتبه حسینی، این اقدامات در راستای اجرای دستورات شیخ عبدالمهدی کربلایی، نماینده مرجعیت عالیقدر دینی و متولی شرعی عتبه حسینی، و حسن رشید جواد العبایجی، دبیرکل عتبه مقدس حسینی، و با مشارکت بخش‌های مختلف عتبه، به‌منظور برگزاری هرچه منظم‌تر مراسم انجام شده است.

در این بیانیه آمده است که مدیریت عتبه حسینی مسیرهای حرکت کاروان تشییع و شرکت‌کنندگان را آماده کرده و همچنین نیروهای خدماتی و کادرهای پزشکی را مستقر ساخته است. افزون بر این، محورهای اصلی ورود و خروج کاروان سامان‌دهی شده و فضای داخلی حرم مطهر نیز برای برگزاری مراسم نماز که به امامت شیخ عبدالمهدی کربلایی، نماینده مرجعیت عالیقدر دینی، اقامه خواهد شد، آماده شده است.

در بخش رسانه‌ای نیز عتبه مقدس حسینی از تدوین و اجرای یک برنامه جامع اطلاع‌رسانی برای پوشش مراسم تشییع خبر داد و اعلام کرد که تمامی تسهیلات لازم برای فعالیت خبرنگاران و رسانه‌های محلی، عربی و خارجی فراهم شده است.

عتبه مقدس حسینی در پایان تأکید کرد که تمامی کارکنان و خادمان آن با احساس مسئولیت کامل در حال انجام وظایف خود هستند و از شرکت‌کنندگان خواست برای برگزاری هرچه منظم‌تر و روان‌تر مراسم، با نهادهای مسئول و برگزارکنندگان همکاری کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha