تحولات منطقه

معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: توانمندسازی فکری و فرهنگی یکی از مهم‌ترین ارکان توانمندسازی خانواده‌های تحت پوشش این نهاد است که در نهایت به اشتغال، درآمدزایی و خودکفایی آنان منجر می‌شود.

توانمندسازی فکری و فرهنگی خانواده‌ها اولویت کمیته امداد امام خمینی (ره)
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، حجت‌الاسلام مهدی متقی‌فر، معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره)، روز چهارشنبه در آیین اختتامیه دوره ملی «حدیث زندگی» در مشهد اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین عناصر توانمندسازی در کمیته امداد، ارتقا ظرفیت‌های فکری و فرهنگی خانواده‌های تحت پوشش است تا زمینه اشتغال، درآمدزایی و استقلال اقتصادی آنان فراهم شود.
وی با بیان اینکه نیمی از شرکت‌کنندگان این دوره خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد هستند، افزود: دوره «حدیث زندگی» با هدف توانمندسازی فکری خانواده‌ها و از طریق تربیت افراد بومی در هر شهرستان برگزار شده تا آنها بتوانند به عنوان راهنمای خانواده، خدمات فرهنگی و آموزشی را در مناطق خود ارائه دهند.
معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به گستردگی جامعه هدف این نهاد گفت: اکنون بیش از پنج میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در سراسر کشور تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند که جمعیتی قابل توجه هستند و وظیفه داریم خدمات متنوعی به آنان ارائه کنیم.
متقی‌فر تأکید کرد: در کنار حمایت‌های معیشتی و اقتصادی، خدمات فکری و فرهنگی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و نقش مهمی در توانمندسازی پایدار خانواده‌ها دارد.
وی افزود: از این پس نیز تلاش خواهیم کرد با همکاری و هم‌افزایی بیشتر حمایت‌های فرهنگی و فکری از خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد را گسترش دهیم.
دوره ملی «حدیث زندگی» یک دوره تخصصی تربیت راهنمای خانواده است که با هدف ارتقای مهارت‌های فرهنگی، تربیتی و مشاوره‌ای برای حمایت از خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha