تحولات منطقه

مسابقات چهارجانبه تیم‌های فوتسال لیگ برتری جام مشهدالرضا(ع) با قهرمانی تیم بازرگانی دائم پناه مشهد به پایان رسید.

بازرگانی دائم‌پناه، قهرمان مسابقات چهارجانبه فوتسال مشهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مسابقات چهارجانبه فوتسال مشهد(جام مشهدالرضا(ع)) که از روز یکشنبه چهارم مرداد با حضور تیم‌های بازرگانی دائم‌پناه مشهد(میزبان)، گیتی‌پسند اصفهان، فولاد زرند و فولاد هرمزگان در سالن شهید بهشتی به‌مدت سه روز برگزار شد، پنجشنبه شب با قهرمانی بازرگانی دائم‌پناه به پایان رسید.
در روز نخست این مسابقات که یکشنبه چهارم مرداد برگزار شد در بازی نخست، گیتی‌پسند قهرمان فصل گذشته لیگ برتر ۳ بر صفر فولاد هرمزگان را از پیش رو برداشت و بازرگانی دائم پناه نیز ۲ بر صفر نتیجه را به فولاد زرند واگذار کرد.
اما در دومین روز مسابقات که سه‎شنبه ششم مرداد در سالن بهشتی برگزار شد، تیم‌های فولاد هرمزگان و فولاد زرند مقابل یکدیگر به تساوی رسیدند و در دیگر دیدار که بسیار مهیج و دیدنی بود گیتی پسند اصفهان در حالی که ۲ بر صفر از بازرگانی دائم پناه جلو بود در ۱۰ دقیقه آخر بازی سه گل از میزبانش دریافت کرد و ۲ بر ۳ مغلوب بازرگانی دائم‌پناه شد.
در آخرین روز مسابقات نیز که پنجشنبه هشتم مردادماه برگزار شد در حالی که سه تیم شانس قهرمانی داشتند این بازرگانی دائم‌پناه بود که با شکست ۳ بر ۲ فولاد هرمزگان توانست به قهرمانی این مسابقات دست یابد. گیتی‎پسند باوجود پیروزی پرگل مقابل فولاد زرند به دلیل نتیجه رودررو با بازرگانی دائم‌پناه به عنوان دومی این رقابت‌ها دست یافت. فولاد زرند و فولاد هرمزگان نیز به ترتیب عناوین سوم و چهارم را بدست آوردند.

منبع: روزنامه قدس

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha