تحولات منطقه

۱۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۵
کد مطلب: ۱۱۵۹۲۴۸

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان قم گفت: موکب امام رضا (ع) در فاصله ۱۰۰ متری حرم حضرت معصومه (س) روزانه به حدود یک هزار زائر اربعین خدمات اسکان، تغذیه و سلامت ارائه می‌کند.

میزبانی روزانه از ۱۰۰۰ زائر اربعین در موکب رضوی قم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سید رضا جدا، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان قم با اشاره به موقعیت قم در مسیر تردد زائران اربعین اظهار داشت: موکب امام رضا (ع) به همت خادم‌یاران رضوی این استان در حسینیه گلزار شهدای سوم خرداد برپا شده و ظرفیت اسکان شبانه آن ۴۰۰ نفر در هر شبانه‌روز است.

وی افزود: در این موکب، سه وعده غذایی شامل صبحانه، ناهار و شام برای زائران تأمین می‌شود و علاوه بر پذیرایی، شرایط استحمام به‌صورت شبانه‌روزی در اختیار آنان قرار دارد.

جدا تصریح کرد: همچنین فضای اسکان نیز در دو طبقه مجزا برای آقایان و بانوان پیش‌بینی شده و مسافران در شرایطی مطلوب استراحت خواهند کرد.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان قم با اشاره به فعالیت موکب سلامت نیز تصریح کرد: هر شب تیمی متشکل از پزشک و پرستار به مدت چهار ساعت در موکب حضور دارند و علاوه بر ویزیت بیماران، خدمات توزیع دارو به زائران ارائه می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تمامی خدمات این موکب با همت خادم‌یاران رضوی و با نیت خدمت به زائران اربعین حسینی انجام می‌گیرد.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha