تحولات منطقه

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به افزایش تردد در مسیرهای بازگشت زائران اربعین، خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان را مهم‌ترین علت تصادفات اخیر اعلام کرد و از زائران خواست پیش از آغاز سفر بازگشت، استراحت کافی داشته باشند.

هشدار پلیس درباره موج بازگشت اربعین /  خستگی رانندگان عامل اصلی تصادفات
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

رئیس پلیس راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت تردد زائران اربعین، از افزایش حجم ترافیک در محورهای منتهی به مرزهای مهران، خسروی و شلمچه خبر داد و نسبت به افزایش تصادفات ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان در موج بازگشت هشدار داد.

سردار سیدتیمور حسینی با بیان اینکه پنج استان ایلام، کرمانشاه، خوزستان، کردستان و آذربایجان غربی به دلیل استقرار مرزهای زمینی، محور اصلی مأموریت‌های پلیس در اربعین هستند، اظهار کرد: خدمات پلیس تنها به این استان‌ها محدود نیست و محورهای مواصلاتی استان‌هایی مانند همدان، مرکزی، قم، اصفهان، چهارمحال و بختیاری و فارس نیز به صورت شبانه‌روزی تحت پوشش قرار دارند.

وی افزود: مأموریت پلیس از لحظه آغاز سفر زائران از مبدأ شروع می‌شود و تا بازگشت ایمن آنان به مقصد ادامه دارد. به گفته رئیس پلیس راهور، اجرای موفق طرح ترافیکی اربعین بدون همکاری مردم امکان‌پذیر نیست و رعایت قوانین و توصیه‌های پلیس نقش مهمی در برقراری نظم و ایمنی ترددها دارد.

حسینی با اشاره به وضعیت ترافیکی محورهای منتهی به مرزهای اربعین گفت: در حال حاضر بیشترین حجم تردد در مسیرهای منتهی به مرزهای مهران، خسروی و شلمچه ثبت شده و تمامی ظرفیت‌های پلیس برای روان‌سازی ترافیک و جلوگیری از ایجاد گره‌های ترافیکی به کار گرفته شده است.

وی محور خروجی استان ایلام را یکی از مهم‌ترین گلوگاه‌های ترافیکی موج بازگشت زائران دانست و اظهار کرد: زائرانی که از مرز مهران به سمت استان‌های کرمانشاه و لرستان بازمی‌گردند، ناگزیر از عبور از تونل آزادی هستند؛ مسیری دوطرفه که در ساعات اوج تردد با افزایش بار ترافیکی مواجه می‌شود.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: پلیس برای مدیریت این شرایط، تمهیدات ویژه‌ای را پیش‌بینی کرده و در صورت افزایش حجم تردد، محدودیت‌های مقطعی و هدایت بخشی از خودروها به مسیرهای جایگزین از جمله محور آبدانان اجرا خواهد شد تا از شکل‌گیری ترافیک سنگین جلوگیری شود.

وی همچنین با اشاره به همزمانی روز اربعین در ایران و عراق، از زائرانی که هنوز سفر خود را آغاز نکرده‌اند خواست زمان سفرشان را به‌گونه‌ای مدیریت کنند که به روزهای پایانی موکول نشود؛ زیرا پس از اربعین بخش زیادی از امکانات خدماتی در عراق جمع‌آوری می‌شود و تأخیر در سفر می‌تواند علاوه بر افزایش ازدحام در مرزها، روند خدمات‌رسانی را نیز با مشکل مواجه کند.

حسینی درباره وضعیت حمل‌ونقل عمومی نیز گفت: سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تمام ظرفیت خود را برای تأمین ناوگان به کار گرفته است، با این حال ممکن است در پایانه مرزی شهید رئیسی مهران و همچنین مرزهای خسروی و شلمچه، زائران برای اعزام به مقاصد مختلف با تأخیرهایی مواجه شوند. وی از زائران خواست با صبوری، عوامل خدمات‌رسان را در ارائه خدمات همراهی کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا با ابراز نگرانی از افزایش تردد خودروهای شخصی در مسیر بازگشت اربعین گفت: مهم‌ترین دغدغه پلیس، رانندگانی هستند که بدون استراحت کافی پشت فرمان می‌نشینند. به گفته وی، بررسی تصادفات ۴۸ ساعت گذشته در محورهای اربعینی نشان می‌دهد تمامی حوادث جرحی و فوتی ثبت‌شده در این مدت، ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان بوده است.

وی از زائرانی که با خودروهای شخصی به مرزهای شش‌گانه سفر کرده‌اند خواست پیش از آغاز مسیر بازگشت حتماً استراحت کافی داشته باشند و در صورت احساس خواب‌آلودگی یا خستگی، در نخستین محل امن توقف کرده و از ادامه رانندگی خودداری کنند.

حسینی در پایان با تأکید بر رعایت سرعت مطمئنه، پرهیز از شتاب‌زدگی و توجه کامل به قوانین راهنمایی و رانندگی، ابراز امیدواری کرد همه زائران سفر اربعین را با سلامت به پایان رسانده و به آغوش خانواده‌های خود بازگردند.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha