تحولات منطقه

شبکه یک سیما از شنبه ۲۴ مرداد با تغییر در جدول پخش سریال‌های خود، سه مجموعه با حال‌وهوای متفاوت را راهی آنتن می‌کند؛ «اسباب زحمت»، فصل دوم «سرو سپید سرخ» و «کارآگاه علوی ۳» ترکیب تازه سریال‌های این شبکه را شکل می‌دهند.

سه سریال تازه در شبکه یک /  طنز، حماسه و بازگشت «کارآگاه علوی»
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بر اساس اعلام روابط عمومی سیمافیلم، «اسباب زحمت» به کارگردانی سعید آقاخانی از شنبه ۲۴ مرداد آغاز می‌شود و شنبه، دوشنبه و چهارشنبه ساعت ۲۲ روی آنتن شبکه یک خواهد رفت. این مجموعه با فضای طنز، یکی از تولیدات مرکز سیمافیلم است و قرار است شب‌های زوج شبکه یک را به خود اختصاص دهد.

در شب‌های فرد، نوبت به فصل دوم «سرو سپید سرخ» می‌رسد؛ مجموعه‌ای که هر قسمت آن توسط یک کارگردان ساخته شده است. این سریال یکشنبه، سه‌شنبه و پنجشنبه پخش خواهد شد و محصول مشترک سیمافیلم، مؤسسه شهید آوینی و سازمان فرهنگی هنری اوج است.

جمعه‌شب‌ها نیز شبکه یک سراغ یک نام قدیمی و آشنا می‌رود. «کارآگاه علوی ۳» به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی، در ادامه سیاست تلویزیون برای احیای مجموعه‌های خاطره‌انگیز ساخته شده و قرار است جمعه‌ها ساعت ۲۲ پخش شود.

به این ترتیب، شبکه یک در جدول جدید خود سه فضای متفاوت را کنار هم قرار داده است؛ «اسباب زحمت» با رویکرد طنز، «سرو سپید سرخ ۲» با فضایی حماسی و «کارآگاه علوی ۳» با حال‌وهوای تاریخی و پلیسی، ترکیبی که از شنبه ۲۴ مرداد در کنداکتور شبانه این شبکه قرار می‌گیرد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha