تحولات منطقه

مستند «وینگر» به کارگردانی زهرا شفیعی و تهیه‌کنندگی احمد کشاورز، زندگی میرسالار، کودک فوتبالیستی را روایت می‌کند که حمله موشکی به ورزشگاه لامرد، مسیر زندگی و رویاهای ورزشی او را تغییر داد.

«وینگر»؛ روایتی ضدجنگ از زندگی کودکی که قربانی حمله به ورزشگاه لامرد شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مستند «وینگر» به کارگردانی زهرا شفیعی و تهیه‌کنندگی احمد کشاورز، روایتی مستند از زندگی «میرسالار»، کودک فوتبالیستی است که جهانش در زمین سبز فوتبال خلاصه می‌شد اما حمله موشکی به ورزشگاه لامرد، مسیر زندگی و رویاهای او را دستخوش حادثه‌ای تلخ کرد.

این مستند صرفاً روایتی از یک واقعه تلخ نیست و با نگاهی ضدجنگ، پیامدهای تجاوز نظامی آمریکا و ضرورت رعایت حقوق کودکان و نوجوانان برای برخورداری از امنیت، سلامت، بازی، ورزش، شادی، تحصیل و آینده‌ای عاری از خشونت را مورد توجه قرار می‌دهد.

تصویربرداری این مستند از روزهای ابتدایی حمله آمریکا به لامرد آغاز شده و گروه سازنده پس از ثبت بخش‌هایی از زندگی میرسالار در لامرد و شیراز، اکنون تصویربرداری را در تهران دنبال می‌کند.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha