تحولات منطقه

نخست‌وزیر عراق در دیدار با رئیس کل بانک مرکزی کشورمان تأکید کرد که دولت این کشور تلاش می‌کند تا عراق را به کانون پیوند منافع اقتصادی و توسعه‌ای کشورهای منطقه تبدیل کند و از این طریق، تلاش‌ها برای تثبیت ثبات و توقف درگیری‌ تقویت و تضمین شود.

الزیدی در دیدار با همتی: برای تبدیل عراق به کانون پیوند منافع کشورهای منطقه تلاش می‌کنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دفتر نخست‌وزیری عراق با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرد «علی فالح الزیدی» نخست‌وزیر این کشور عراق روز دوشنبه میزبان «عبدالناصر همتی» رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بود.

در این دیدار، رئیس دفتر نخست‌وزیر، رئیس کل بانک مرکزی عراق، شماری از مشاوران و سفیر ایران در بغداد نیز حضور داشتند.

در این دیدار مهم‌ترین چالش‌های مالی و پولی پیش روی اقتصادهای منطقه در سایه شرایط کنونی منطقه‌ای مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نخست‌وزیر عراق در این دیدار تصریح کرد که کابینه‌اش در تلاش است تا عراق را به بستری برای پیوند منافع اقتصادی و توسعه‌ای کشورهای منطقه تبدیل کند و هدف از این رویکرد، حمایت و تضمین تلاش‌ها برای تحکیم ثبات و توقف مناقشات در منطقه است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha