تحولات منطقه

امام جمعه بشرویه گفت: از امامان جماعت باید قدردانی کرد که این سنگرها را به مراکز ملی، مذهبی، ترویجی و امروز به پایگاه‌های مقاومت تبدیل کرده‌اند.

امام جمعه بشرویه: مسجد، پایگاه مقاومت و خون‌خواهی در برابر دشمنان است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا زارعی، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به جایگاه امامت امام حسن عسکری(ع)، گفت: از ابتدای امامت آن حضرت، دشمنان ایشان را تحت نظارت و تهدید به شهادت قرار داده بودند و در همان دوران، کار تشکیلاتی به اوج خود رسیده بود.

وی با گرامیداشت روز جهانی مسجد، مسجد را پایگاهی برای خون‌خواهی، مقاومت، تبیین نماز اول وقت، فعالیت‌های دینی، فرهنگی و آموزشی دانست و افزود: از امامان جماعت باید قدردانی کرد که این سنگرها را به مراکز ملی، مذهبی، ترویجی و امروز به پایگاه‌های مقاومت تبدیل کرده‌اند.

امام جمعه بشرویه با تأکید بر نقش مساجد در تربیت نسل جوان انقلابی اظهار کرد: مساجد از مهم‌ترین مراکز رشد جوانان پای کار انقلاب هستند و امام شهید ما نیز همواره مسجد را سنگر وحدت و مقدمه‌ساز حضور در تمامی امور می‌دانستند.

حجت الاسلام زارعی ادامه داد: اگر مسجد و هیئت‌امنا به‌درستی عمل کنند، هر مسجد در هر محله می‌تواند به یک پایگاه دینی و اجتماعی تبدیل شود.

وی همچنین با اشاره به آغاز هفته دولت از روز دوشنبه، ابراز امیدواری کرد: دولت چهاردهم در مسیر خدمت به مردم و رفع مشکلات کشور، به‌ویژه در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی، بیش از پیش گام بردارد.

امام جمعه بشرویه با بیان اینکه حل مشکلات کشور نیازمند همراهی همه قواست، گفت: امروز در همه جبهه‌ها باید وحدت را سرلوحه کار قرار دهیم و برای ایرانی قوی و آباد در کنار یکدیگر تلاش کنیم.

وی با اشاره به فشارهای دشمن علیه زیرساخت‌های کشور تصریح کرد: آنچه امروز شاهد آن هستیم، تسریع در بازیابی و کمک به مردم در همه عرصه‌هاست و این موضوع نشان‌دهنده نقش مهم وحدت و یکپارچگی است.

حجت الاسلام زارعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جنگ ترکیبی دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: دشمن با یک جنگ تمام‌عیار ترکیبی به‌دنبال براندازی، ایجاد ناامیدی، اختلاف و تسلیم ایران است، اما تاکنون ناکام مانده و امیدواریم با بیداری مسئولان و همدلی مردم، این روند تا عقب‌نشینی کامل دشمن از منطقه ادامه یابد.

وی با تأکید بر اینکه جنگ ترکیبی همزمان عرصه‌های نظامی، اقتصادی، معیشتی و وحدت اجتماعی را هدف قرار می‌دهد، گفت: مسئولان نباید با تصمیمات غلط، به‌نوعی آب به آسیاب دشمن بریزند و موجب ناامیدی مردم شوند.

امام جمعه بشرویه همچنین با گلایه از کم‌کاری برخی مسئولان در زمینه اجرای قانون امر به معروف و نهی از منکر افزود: بی‌حجابی امروز از مرحله روسری و چادر گذشته و به برهنگی و بی‌بندوباری رسیده است؛ موضوعی که با شأن جامعه اسلامی سازگار نیست.

وی در پایان با اشاره به مسئله نفوذ فرهنگی گفت: این آسیب ابتدا در فضای مجازی و گوشی‌ها آغاز شد و اکنون به‌صورت آشکار در خیابان‌ها مشاهده می‌شود و اگر برای آن چاره‌اندیشی نشود، آسیب‌های جدی‌تری به دنبال خواهد داشت.

خبرنگار: حسین مرتضوی

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha