تحولات منطقه

سخنگوی وزارت دفاع گفت: راه مقابله با قدرت‌های بیگانه‌ای که می‌خواهند استقلال کشور را مورد تهاجم قرار دهند، فقط قدرتمند شدن است.

سخنگوی وزارت دفاع: دو برابر شدن تولید تسلیحات دفاعی/ فقط با قدرتمند شدن می‌توان با قدرت‌های بیگانه مقابله کرد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

سردار رضا طلایی نیک جمعه شب در گفت و گویی در مورد ماموریت‌های وزارت دفاع گفت: در محیط جهانی، کشورهای دنیا از منظر حاکمیت در سه بلوک قرار دارند یک بلوک استکباری یا سلطه جویی که در راس آنها امریکاست و رژیم صهیونیستی زیر مجموعه آن است. دوم کشورهایی که استقلال واقعی ندارند و سلطه پذیر هستند و سومین بلوک کشورهایی هستند که با نظام سلطه تقابل می‌کنند که جمهوری اسلامی ایران امروز جزو این کشورهاست که در مقابله با استکبار است.

سخنگوی وزارت دفاع افزود: قدرت ملی، راهبرد اصلی و بنیادین برای حفظ استقلال و امنیت و هویت ایرانی-اسلامی و آنچه منافع ملی ما را تشکیل می‌دهد است، امروز راه مقابله با قدرت‌های بیگانه‌ای که می‌خواهند استقلال کشور را مورد تهاجم قرار دهند، فقط قدرتمند شدن است.

وی ادامه داد: ویژگی‌های برجسته صنعت دفاعی ما سرعت و قابلیت تولید محصولات دفاعی است یعنی اگر به میزانی که در میدان رزم سلاح و مهمات استفاده می‌ شود با همان سرعت جایگزین می‌شود یعنی همزمان با به کارگیری تسلیحات و تجهیزات بومی و ایرانی، همزمان تولید هم در حال انجام است.

طلایی نیک تاکید کرد: این همزمانی تولید، توانسته صنعت دفاعی امروز را به عنوان یکی از ارکان قدرت دفاعی و پشتیبانی نیروهای مسلح قرار دهد که در پیامی که سرلشکر عبداللهی ریاست ستاد کل نیروهای مسلح به به وزارت دفاع و سردار ابن الرضا داشتند از یک تعبیر بسیار دقیقی استفاده کردند که این تعبیر انقلاب صنعتی بود.

دو برابر شدن تولید تسلیحات و تجهیزات دفاعی در یک سال گذشته

سخنگوی وزارت دفاع افزود: در یک سال گذشته، میزان تولید تسلیحات و تجهیزات دفاعی در کشور ۲ برابر شده است، با وجود اینکه در جنگ ۱۲ روزه یک بخش‌های محدودی از بخش‌های خاصی از صنعت دفاعی هم جزو اهداف اصابت تجاوز دشمن قرار گرفت.

طلائی نیک ادامه داد: پایداری تسلیحاتی و تجهیزاتی ایران یکی از عوامل کلیدی در غلبه و برتری میدانی بوده است

وی افزود: این پایداری از طریق مشارکت چهار جانبه‌ای که بین نیروهای مسلح، وزارت دفاع، شبکه‌های دانش‌بنیان، شرکت‌های خصوصی و مراکز علمی پژوهشی برقرار شده، به دست آمده است.

سخنگوی وزارت دفاع ادامه داد: در جریان دفاع مقدس چهل روزه، برخی محصولات راهبردی و اقلام مورد نیاز جنگ، بیش از سه برابر افزایش تولید داشته‌اند.

وی گفت: این افزایش توان تولیدی، از عوامل مؤثر در مقابله با دشمن و ناکام گذاشتن اهداف آن بوده است.

امروز بیش از هزار نوع سامانه پیشرفته در کشور تولید می‌شود

سردار طلایی‌نیک ادامه داد: صنعت دفاعی ایران از ۳۱ محصول ساده به بیش از هزار سامانه پیشرفته رسیده است.

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح افزود: پیش از انقلاب، تنها ۳۱ نوع محصول در صنعت دفاعی ایران تولید می‌شد که بسیاری از آن‌ها اقلام ساده و عمدتاً مونتاژی بودند؛ مانند تفنگ ژ۳.

وی تاکید کرد: امروز بیش از هزار نوع سامانه پیشرفته، تسلیحات و مهمات با فناوری‌های ارتقایافته در کشور تولید می‌شود.

هزینه تولید برخی تجهیزات دفاعی تا ۲۰ برابر کمتر از نمونه خارجی است

سردار طلایی‌نیک گفت: هزینه تولید برخی تجهیزات دفاعی ایران تا ۲۰ برابر کمتر از نمونه خارجی است.

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ادامه داد: در جنگ تحمیلی اخیر، با وجود آنکه بودجه نظامی آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی حامیان آن‌ها بیش از ۱۰۰ برابر بود، نیروهای مسلح و مردم ایران توانستند برابر آن‌ها ایستادگی کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha