تحولات منطقه

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان درخصوص تحریم های جدید آمریکا علیه ایران، گفت: تمام حرکت‌های آنان چه محاصره و چه بحث نظامی شکست خورده و این حرکتشان هم شکست خواهد خورد.

واکنش عراقچی به فشار اقتصادی آمریکا علیه ایران؛ «شکست خواهد خورد»
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه مراسم تجدید میثاق رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت با آرمان‌های امام راحل درباره فشار اقتصادی آمریکا علیه ایران گفت: ما هیچ‌وقت از محاصره و تهدید نترسیده‌ایم.

وی تاکید کرد: تمام حرکت‌های آنان چه محاصره و چه بحث نظامی شکست خورده و این حرکتشان هم شکست خواهد خورد.

عراقچی در گفتگوی دیگری نیز اظهار داشت: در برابر ملت بزرگ ایران چاره‌ای به ذهنشان نمی‌رسد و دائم طرح‌های تکراری را به صحنه می‌آورند. باید بدانند که هیچ راهی جز صحبت با احترام با مردم ایران و یک راه حلی که مبتنی بر عدالت و شرافت باشد وجود ندارد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha