تحولات منطقه

دولت موقت ونزوئلا از افزایش شمار جان‌باختگان دو زمین‌لرزه قدرتمند خردادماه به ۶۵۰۹ نفر خبر داد و اعلام کرد عملیات جست‌وجوی مفقودان در مناطق آسیب‌دیده، به‌ویژه ایالت لاگوآرا، همچنان ادامه دارد.

شمار قربانیان زلزله ونزوئلا از ۶۵۰۰ نفر گذشت/ جست‌وجو زیر آوار ادامه دارد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، دولت موقت ونزوئلا از ۶۵۰۹ کشته در اثر دو زلزله‌های قدرتمند که دو ماه پیش این کشور آمریکای جنوبی را لرزاند، خبر داد.

زمین‌لرزه‌های ۷.۲ و ۷.۵ ریشتری در ۲۴ ژوئن، ایالت ساحلی لا گوآرا را ویران کرد و حداقل ۱۹۰ ساختمان در آنجا فرو ریخت. آمار قبلی تلفات ۶۴۳۸ نفر بود.

تلاش‌ها برای یافتن اجساد زیر آوار در لا گوآرا ادامه دارد، جایی که هزاران نفر از مردم به دلیل زلزله بی‌خانمان شده‌اند و در اردوگاه‌های موقت زندگی می‌کنند. دولت موقت هنوز تعداد مفقودان پس از فاجعه را فاش نکرده است.

مقامات می‌گویند که ۳۳۵ خانه برای قربانیان زلزله فراهم کرده‌اند و متعهد شده‌اند که تا پایان سال ۴۰۰۰ خانه فراهم کنند.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha