تحولات منطقه

رئیس‌جمهوری گفت: دفاع از ایران به معنی دشمنی با کشورهای همسایه و مسلمان نیست. هیچ سرزمین اسلامی نباید سکوی تجاوز به کشور اسلامی دیگر شود و هیچ کشور اسلامی نباید امنیت خود را در ناامنی همسایه جست‌وجو کند.

پزشکیان: دفاع از ایران به معنی دشمنی با کشورهای همسایه و مسلمان نیست
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، مسعود پزشکیان امروز (۵ شهریور) در همایش بین‌المللی وحدت اسلامی با بیان اینکه وحدت اسلامی تعطیل کردن عدالت نیست، اظهار کرد: وحدت بر مدار حق، عدالت و مسئولیت متقابل آن چیزی است که امروز در میان کشورهای اسلامی به آن نیاز داریم.

وی ادامهع داد: مهم‌ترین درس پیامبر برای جهان اسلام امروز این است؛ وحدت به معنی یکسان شدن نیست، وحدت یعنی اختلاف ما را به دشمن یکدیگر تبدیل نکند.

به گفته رئیس جمهور؛ امام شهید ما آیت الله سید علی حسینی خامنه‌ای بارها هشدار می‌داد که اختلاف طبیعی است اما تبدیل اختلاف به دشمنی و نزاع قدرت امت را از میان می‌برد.

رئیس‌جمهوری در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه ما آغازگر جنگ نبودیم، اما با قدرت در برابر متجاوزان به کشورمان ایستادیم، تصریح کرد: دفاع از کشور حق هر ملت است و ما از این حق استفاده کردیم. دفاع از ایران به معنی دشمنی با کشورهای همسایه و مسلمان نیست. هیچ سرزمین اسلامی نباید سکوی تجاوز به کشور اسلامی دیگر شود و هیچ کشور اسلامی نباید امنیت خود را در ناامنی همسایه جست‌وجو کند. 

پزشکیان با بیان اینکه ایران دست خود را برای ساختن چنین ترتیباتی به سوی همسایگان دراز می‌کند، یادآور شد: ایران در موضع ضعف قرار ندارد و می‌داند چگونه از خود دفاع کند.

خبر درحال تکمیل شدن است...

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha