تحولات منطقه

عراقچی پس از حضور در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای با تاکید بر دفاع اصولی ایران از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور، گفت: بیش از هر زمان دیگری، آینده چندقطبی و چندجانبه‌گرایانه است.

وزیر امور خارجه: در شانگهای بر اتحاد برای مدیریت افول یک امپراتوری بیمار تاکید کردم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

«سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه روز سه‌شنبه ۱۰ شهریور، پس از حضور در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در بیشکک قرقیزستان، در شبکه ایکس نوشت: خوشوقتم که همراه با رئیس‌جمهور، دکتر پزشکیان، در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در بیشکک قرقیزستان حضور پیدا کردم.

وی افزود: در دیدار و گفت‌وگوها با مقامات ارشد اوراسیایی، چینی و جنوب آسیایی، بر دفاع اصولی ایران از حاکمیت و تمامیت ارضی خود و بر ضرورت اتحاد برای مدیریت روند افول یک امپراتوری بیمار تاکید کردم.

وزیر امور خارجه در پایان تصریح کرد: بیش از هر زمان دیگری، آینده چندقطبی و چندجانبه‌گرایانه است.

به گزارش ایرنا، وزیر امور خارجه صبح روز ۹ شهریور برای شرکت در نشست سران سازمان همکاری شانگهای به همراه رئیس‌جمهور عازم بیشکک پایتخت قرقیزستان شد. بیست و ششمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای نهم و دهم شهریور امسال در شهر بیشکک قرقیزستان – رئیس دوره‌ای این سازمان در سال ۲۰۲۶- برگزار می‌شود. شعار این اجلاس، ۲۵ سال سازمان همکاری شانگهای: با هم برای صلح، توسعه و رفاه پایدار» است. مسعود پزشکیان رئیس جمهور هم به منظور شرکت و سخنرانی در اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای و شانگهای پلاس تهران را به مقصد بیشکک پایتخت قرقیزستان ترک کرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha