تحولات منطقه

سرمربی تیم فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز با بیان اینکه این تیم در مسیر شکل‌گیری و هماهنگی بیشتر قرار دارد، گفت: هدف ما حفظ جایگاه فعلی در جدول است و امیدواریم با ارائه فوتبال باکیفیت، سه امتیاز دیدار برابر مس شهربابک را به دست آوریم.

خطیبی: حریفان مقابل فجر دفاعی می‌شوند؛ هدف ما حفظ جایگاه فعلی است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

رسول خطیبی عصر چهارشنبه پیش از دیدار تیمش برابر مس شهربابک اظهار کرد: این مسابقه برای هر دو تیم سه امتیازی است و ما در زمین خودمان بازی می‌کنیم، بنابراین با برنامه‌ریزی انجام شده امیدواریم علاوه بر ارائه فوتبال زیبا، بتوانیم سه امتیاز را کسب کنیم.

وی ادامه داد: بازیکنان ما در دیدارهای گذشته با تمام توان بازی کرده‌اند و من واقعا به تیمم افتخار می‌کنم، چرا که هر تیمی که برای بازی مقابل فجر به شیراز می‌آید، رویکردی دفاعی در پیش می‌گیرد و بیشتر به دنبال استفاده از ضدحملات است.

دفاع خوب، نخستین گام تیمی که تازه شکل گرفته است

خطیبی رویکرد دفاعی حریفان را نشانه‌ای از قدرت فجر دانست و افزود: معمولا تیم‌های قدرتمند زمانی که مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند، با احتیاط بیشتری بازی می‌کنند و منتظر اشتباه حریف برای استفاده از ضدحمله هستند، اینکه تیم‌های مقابل ما چنین روشی را انتخاب می‌کنند، نشان‌دهنده قدرت فجر است.

سرمربی فجر شهید سپاسی با اشاره به عملکرد تیمش در فاز دفاعی گفت: تیم ما تازه تشکیل شده و طبیعی است که در ابتدا باید شکل دفاعی خود را به خوبی پیدا کند که خوشبختانه در این بخش عملکرد خوبی داشته‌ایم، هرچند هنوز جای کار وجود دارد.

وی افزود: در فاز هجومی نیز در حال کار هستیم و معتقدم اینکه در هر مسابقه چهار یا پنج موقعیت گل ایجاد می‌کنیم، نکته مثبتی است؛ مشکل اصلی در برخی مسابقات، ضربه آخر بوده که امیدواریم با تمرین بیشتر، در این بخش نیز بهتر عمل کنیم.

نباید انتظارها از فجر بیش از حد بالا برود

خطیبی درباره انتظارات هواداران از فجر نیز گفت: انتظارها با توجه به نوع بازی و نتایجی که گرفته‌ایم، هر روز بیشتر می‌شود، اما نباید این انتظارها بیش از حد بالا برود، چرا که ما دیر کار را شروع کردیم، بدنسازی کاملی نداشتیم و حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد ترکیب تیم نیز تغییر کرده است.

وی ادامه داد: با این شرایط، خدا را شکر می‌کنم که جایگاه خوبی در جدول داریم و باید تلاش کنیم همین روند را ادامه دهیم و اجازه ندهیم از این جایگاه پایین‌تر برویم.

برنامه فجر برای فصل آینده از همین حالا آغاز شده است

سرمربی فجر شهید سپاسی از برنامه‌ریزی بلندمدت باشگاه برای ساختن تیمی پایدار خبر داد و گفت: بازیکنانی که جذب کرده‌ایم صرفا برای یک برنامه کوتاه‌مدت نیستند، بازیکنانی که پیش‌تر به شکل یک‌ساله یا دوساله و یا به صورت سرباز جذب می‌شدند، پس از پایان قرارداد یا خدمت از تیم جدا می‌شدند، اما ما بازیکنانی را به خدمت گرفته‌ایم که قراردادهای چهار ساله دارند.

خطیبی افزود: برنامه ما بلندمدت است و برای فصل آینده نیز از همین حالا صحبت و برنامه‌ریزی کرده‌ایم، البته این موضوع را شاید نباید پیش از بازی مطرح می‌کردم و بعد از مسابقه بیشتر درباره برنامه‌های آینده صحبت خواهم کرد.

بازگشت مصدومان به فاز هجومی فجر کمک می‌کند

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره شرایط بازیکنان تیمش اظهار کرد: بازیکنانی مانند شهابی که مصدوم بودند و همچنین موردی که هفته گذشته کارت بازی‌اش صادر شد، به تدریج به ترکیب اضافه می‌شوند و هماهنگ شدن این بازیکنان با تیم نیاز به زمان دارد.

خطیبی خاطرنشان کرد: قطعا روی فاز هجومی بیشتر کار خواهیم کرد، در حال حاضر نمی‌توان گفت مشکل جدی داریم، اما در ضربات آخر نیاز به پیشرفت داریم و امیدوارم بازیکنان از موقعیت‌هایی که ایجاد می‌کنیم، استفاده بهتری داشته باشند.

دیدار تیم‌های فجر شهید سپاسی شیراز و مس شهربابک در چارچوب هفته پنجم لیگ برتر فوتبال، پنجشنبه (فردا) از ساعت ۱۹ در ورزشگاه پارس شیراز برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha