تحولات منطقه

بازار طلا و سکه امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ با افزایش قیمت در اغلب قطعات همراه شد؛ هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۲۰۵ هزار تومان افزایش به ۲۳ میلیون و ۸۴۵ هزار تومان رسید و سکه امامی نیز ۳ میلیون و ۴۸۵ هزار تومان گران شد.

قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵/ تخته‌گاز سکه امامی به سمت ۲۴۰ میلیون تومان!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، بازار طلا و سکه امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ در مقایسه با روز گذشته با روندی افزایشی همراه بود و قیمت بیشتر انواع طلا و سکه رشد کرد. در این میان، سکه امامی بیشترین افزایش قیمت را در بین قطعات سکه به ثبت رساند.

هر گرم طلای ۱۸ عیار امروز با افزایش ۲۰۵ هزار تومانی نسبت به روز شنبه، به ۲۳ میلیون و ۸۴۵ هزار تومان رسید. هر گرم طلای ۱۷ عیار نیز با ۸۹۳ هزار تومان افزایش، ۱۰۳ میلیون و ۲۹۶ هزار تومان قیمت‌گذاری شد.

در بازار سکه، سکه امامی امروز با رشد ۳ میلیون و ۴۸۵ هزار تومانی نسبت به روز گذشته، به ۲۳۸ میلیون و ۴۸۵ هزار تومان رسید. سکه بهار آزادی نیز ۷۳۰ هزار تومان افزایش قیمت داشت و در نرخ ۲۳۳ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان معامله شد.

نیم‌سکه هم امروز ۲ میلیون تومان گران شد و به ۱۲۱ میلیون تومان رسید. ربع‌سکه با افزایش ۵۰۰ هزار تومانی، ۶۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت خورد.

در این میان، سکه گرمی تنها قطعه بدون تغییر در بازار امروز بود و همچون روز گذشته ۳۵ میلیون تومان معامله شد.

بر این اساس، بیشترین افزایش قیمت امروز در بازار طلا و سکه مربوط به سکه امامی با ۳ میلیون و ۴۸۵ هزار تومان رشد بود و پس از آن نیم‌سکه با ۲ میلیون تومان افزایش قرار گرفت. در بخش طلای خام نیز هر گرم طلای ۱۷ عیار ۸۹۳ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲۰۵ هزار تومان افزایش قیمت داشت.

قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵/ تخته‌گاز سکه امامی به سمت ۲۴۰ میلیون تومان

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha