وداع با آقای شهید ایران

قدس انلاین_مصطفی لعل شاطری: بی تردید بجا آوردن فریضه حج دارای اجری عظیم می باشد، اما جالب است بدانید که فوت نمودن در راه بجا آوردن این عبادت الهی نیز دارای ثوابی منحصر به فرد می باشد.

افرادی که از وحشت قیامت در امانند!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

خداوند متعال در قرآن می فرماید: اگر کسانی از خانه و وطن خود به قصد مهاجرت و سفر به سوی خدا و پیامبر (ص) (زیارت مکه و مدینه) خارج شوند و بعد مرگ آنان را فراگیرد، اجر و پاداششان بر خداست و خداوند گناهان آنان را می بخشد (نساء: آیه 100)، و از همین رو از امام صادق (ع) روایت شده است که: مَن ماتَ فی طریقِ مَکةَ ذاهِباً اَوحائیاً أمِن مِن الفَزَعِ الاکبرِ یَومَ القیامَةِ؛ هر کس در راه مکه، در حال رفتن یا برگشتن بمیرد، در روز قیامت از وحشت بزرگ در امن و امان خواهد بود، و همچنین پیامبر (ص) فرمودند: هر کس به قصد حج یا عمره از خانه اش بیرون رود و بمیرد، تا روز قیامت به او پاداش حج گذار و عمره گذار را می دهند و آن که در مکه یا مدینه بمیرد، او را به عرصه حساب نبرند و به حساب نکشند و به او گویند: وارد بهشت شو. (وسائل الشیعه، ج8: 69؛ آمال الواعظین، ج2: 559- 562؛ ج3: 593- 598)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • زهراممتازي IR ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۴
    6 0
    کاش مايم جزو حاجيان بوديم.
  • zahra IR ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۴
    6 0
    خوش به حالشون.
  • علي IR ۱۱:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۴
    8 1
    جالب بود.
  • علي IR ۱۳:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۴
    6 0
    خداوند همه رو در مورد خودش ميبخشه اما حق الناس رو عمري...دست درازي بيت المال رو عمري...بي کفايتي رهبر جامعه اسلامي رو عمري ... مگه کشکه ..اگه اين طور باشه من خودم 1000 جنايت و قتل و تجاوز دزدي ميکنم بعدم اينقدر ميرم حج تا تو مسيرش بميرم و برم بهشت...احمقانه اس مگه نه؟
  • mohsen IR ۱۳:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۴
    5 0
    بنازم خدارو با اين کَرَمش.
  • ايراني اصل IR ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۴
    4 0
    خوش بحالشون ايکاش نصيب ما هم بشه.
  • امير IR ۱۶:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۴
    5 1
    آيا اگر پول حج را به افراد نيازمند واقعي يا افراد بدون جهيزيه و ... بدهيم خداوند بيشتر راضي نمي شود مکن که پول ندارم برم حج ولي اگه روزي هم داشته باشم حج نمي رم بلکه اون پولو صرف کمک به هموطنانم مي کنم تا بريزم توي جيب يه مشت وهابي عرب.
  • شيما IR ۱۶:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۴
    4 0
    احسنت.
  • مهسارفيعي IR ۲۰:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۴
    2 0
    جالب بود.
  • دلسوز IR ۲۳:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۴
    6 0
    نويسنده محترم :مطلب را که مي نويسيد درست وکامل بنويسيد تا بقيه گمان نبرند اگر کسي هرسال برود بميرد بهشتي ست يا ديگري که فکر ميکند اصلا نبايد مکه برود ونيم داند حج واجب است آن هم فقط يکبار ربطي به حاکم مکه ندارد ولايت انجام بدهد کسي که مستطيع است واگر خوبش را بخواهيد آن چيزي که شما گفتي د درمورد حج ست که مقبول مي شود نه هر حجي وبا هر نيتي. !!