اسکندر آزموده سفیدی در گفتوگو با (ایسنا) اظهار کرد: در حال حاضر حدود 30 تا 40 درصد بستنیفروشان خودشان بستنی تولید میکنند که این نوع بستنیها فاقد روغن از جمله روغن پالم هستند چون دستگاههای مخصوص ندارند و حتی اگر روغن را بجوشانند روی بستنی باقی میماند و به خوبی حل نمیشود.
وی گفت: بستنیهایی که در کارخانهها تولید میشوند با توجه به اینکه دستگاههای هموژن و پاستوریزاتور دارند میتوانند از روغن استفاده کنند و مشکلی نیز در این زمینه وجود ندارد.
آزموده سفیدی اظهار کرد: بستنیهای سنتی که معمولا توسط واحدهای صنفی تولید میشوند فاقد هر گونه روغن هستند چون استفاده از روغن به شرط داشتن دستگاههای هموژن و پاستوریزاتور است که این دستگاهها هم فقط در کارخانههای تولید بستنی وجود دارد.
نظر شما