۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۲
کد خبر: 237271

رییس اتحادیه فروشندگان بستنی، آبمیوه و کافی‌شاپ تهران گفت: حدود 30 تا 40 درصد بستنی‌های موجود در مغازه‌ها فاقد روغن هستند و معمولا بستنی‌های سنتی که توسط واحدهای صنفی تولید می‌شوند روغن ندارند.

بستنی‌های سنتی بدون روغن هستند

اسکندر آزموده سفیدی در گفت‌وگو با (ایسنا) اظهار کرد: در حال حاضر حدود 30 تا 40 درصد بستنی‌فروشان خودشان بستنی تولید می‌کنند که این نوع بستنی‌ها فاقد روغن از جمله روغن پالم هستند چون دستگاه‌های مخصوص ندارند و حتی اگر روغن را بجوشانند روی بستنی باقی می‌ماند و به خوبی حل نمی‌شود.

 وی گفت: بستنی‌هایی که در کارخانه‌ها تولید می‌شوند با توجه به اینکه دستگاه‌های هموژن و پاستوریزاتور دارند می‌توانند از روغن استفاده کنند و مشکلی نیز در این زمینه وجود ندارد.

 آزموده سفیدی اظهار کرد: بستنی‌های سنتی که معمولا توسط واحدهای صنفی تولید می‌شوند فاقد هر گونه روغن هستند چون استفاده از روغن به شرط داشتن دستگاه‌های هموژن و پاستوریزاتور است که این دستگاه‌ها هم فقط در کارخانه‌های تولید بستنی وجود دارد.

 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.